Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

6 Kasım’da, ilk günlerin olumlu bir akışta geçeceği bir haftaya başlıyoruz. Hafta sonu ise daha gergin bir zemin üzerinde olacağımızdan önemli kararları hafta sonuna bırakmayalım.

6 Kasım Pazartesi Ay Aslan burcunda olacak. 10:25-22:30 arasında yeni bir işe başlamaktansa devam eden konuları tamamlamaya çalışalım. Venüs ile Plüton’un olumlu açısı tutku ile bağlı olduğumuz konularda ilerlememizi, finansal fırsatları değerlendirebilmeyi ifade ediyor. İlişkilerimizde de değişim yaşamak istediğimiz alanlarda eyleme geçebiliriz.

Haberin Devamı

7 Kasım Salı maneviyatın ön planda olacağı bir gün. Yardımlaşmak, olaylara merhametle yaklaşmak baskın olacak. Aynı zamanda ilham gerektiren işlerde daha verimli olabiliriz. Sezgilerimizi de dinlemeye gayret edelim.

8 Kasım Çarşamba sevgi lisanımızı ifade eden Venüs Terazi burcuna geçecek ve 4 Aralık’a kadar burada ilerleyecek. Venüs’ün bu yolculuğu, kendimizi değerli hissetmek için ilişkilerimize odaklanma etkisi verecek. Ana konularımız uyum ve denge olacak. İlişkilerimizde kimi zaman kararsızlıklar yaşayabiliriz. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde adil olmak, dengeleri gözetmek önceliğimiz.

9 Kasım Perşembe saat 11:10 sonrasında belli bir konuya odaklanmak, etkili konuşmalar yapmak mümkün. Gün genelinde herhangi bir konuda intikam duygusuna girmemeye çalışalım.

10 Kasım Cuma iletişimin zorlandığı, olaylara daha kötümser yaklaşabileceğimiz bir gün. Söylemek istediklerimiz, düşüncelerimiz engelleniyormuş gibi hissedebiliriz.

İletişim gezegeni Merkür, 10 Kasım-1 Aralık arasında Yay burcunda ilerleyecek. Merkür Yay burcundayken inanma ve inandırma isteğimiz artar. Fikirlerimizde fanatikleşme, ön yargılı davranma eğilimi baskınlaşır. 1 Aralık’a kadar inançlar, dini konular daha fazla gündemde olacak.

Hafta sonu ise Mars ve Uranüs’ün karşıt açısı ani gelişen olayları, gerilimli durumları, afetleri ve öfke kontrolünün zor olacağı durumları anlatıyor. Bu yüzden hafta sonu riskli, iddialı durumlardan uzak durmaya özen gösterelim.

6 Kasım haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

Haberin Devamı

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında işinizle ilgili konularda verimli görüşmeler yapabilirsiniz. Yarım kalmış konuları tamamlayacaksınız. İkili ilişkilerinizde görmezden geldiğiniz durumlarla uğraşmanız gerekebilir. Hafta sonu ise maddi konularda tedbirli davranmaya, krizli olaylara dahil olmamaya gayret edin.

YÜKSELEN BOĞA

Haftanın ilk günleri ikili ilişkilerinizde olumlu bir akış söz konusu. Arkadaşlarınızla yardımlaşma içinde olacaksınız. Hafta sonuna doğru ise maddi konularda kısıtlanma hissedebilirsiniz. Özel hayatınızda da fevri tepkilerden uzak durmaya dikkat edin.

YÜKSELEN İKİZLER

Pazartesi evinizle ilgilenmek, ebeveynlerinizle ilgili konuları çözümlemek isteyeceksiniz. Hafta başında işinizde yaratıcı fikirler de geliştireceksiniz. Hafta sonu ise ikili ilişkilerinizde iletişimde zorlanabilirsiniz. Gündelik akışınızı değiştirecek olaylar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında iş birliği içinde olduğunuz alanlarda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yaratıcı fikirler ortaya koyacaksınız. Yakın çevrenizden destek almanız mümkün. Hafta sonu beslenmenize özen gösterin. Aşk hayatınızda da ani kararlardan, sert çıkışlardan uzak durun.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında finansal konulara odaklanıp bu alanda güzel sonuçlar alabilirsiniz. Aileden destek görmek ya da aileye destek vermek gündemde olacak. Özel hayatınızda kısıtlanıyormuş hissedebilirsiniz. Hafta sonu ise evinizle, ebeveynlerinizle ilgili ani değişen durumlarla ilgilenmeniz gerekecek.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında yaratıcılığınızı kullandığınız alanları değerlendirebilirsiniz. Özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Haftanın ikinci yarısında ise ailevi konular sizi kısıtlayabilir. Özellikle kardeşlerle, kuzenlerle olan konularda fevri davranmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında işinize, kazançlarınıza odaklanmayı tercih edeceksiniz. İçinize dönmek, psikolojinizi düzeltecek faaliyetlerde bulunmak isteyeceksiniz. Çarşambadan sonra ise daha sosyal olacağınız bir dönem başlıyor. Hafta sonu harcamalar artabilir. Krizli durumlardan da uzak durmaya gayret edin.

YÜKSELEN AKREP

Haftaya arkadaşlarınızdan aldığınız destekle, gruplar içinde kendinizi iyi hissederek başlıyorsunuz. Daha romantik olma eğilimindesiniz. Haftanın ikinci yarısında ikili ilişkilerinizde ani gündemler ortaya çıkabilir. Sağlığınıza da dikkat etmeye önem verin.

YÜKSELEN YAY

Haftanın ilk günlerinde kendinizi daha güçlü ve etkin ifade edeceksiniz. Evinizle, gayrimenkul konuları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonuna doğru ise psikolojik olarak baskı altında hissedebilirsiniz. Gizli düşmanlıklar, rekabet konuları da gündeminizde olacak.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında eğitimde ya da yurt dışı bağlantılı konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sosyal hayatınız aktif olacak. Haftanın ikinci yarısında ise düşüncelerinizi hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Gruplar içinde de ani gelişen olaylarda sakin kalmaya gayret edin.

YÜKSELEN KOVA

İş hayatınızda etkin olacağınız bu hafta beklemediğiniz kişilerden de yardım alabilirsiniz. Siz de başkalarına maddi konularda yardımcı olacaksınız. Hafta sonu uzun vadeli planlarınıza dair pürüzler yaşanabilir. Ailevi konularda da daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında ikili ilişkilerinizde ve sosyal hayatınızda kendiniz rahat hissedeceksiniz. Eğitimle ya da ticaretle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Haftanın ikinci yarısında  iş hayatında düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Seyahatlerde de dikkatli olmakta fayda var. 

Hepimize verimli bir hafta olması dileğimle, sevgiler.