25 Ekim 2022 Akrep burcunda Güneş tutulması: Savaşmadan kazan!

Dünya yeni ve büyük bir ‘’Dönüşüm Çağının’’ içerisinden geçiyor. Düzenin alt yapısının kurduracak olan bu döngüye ‘’Güneş Tutulmasına’’ hoş geldiniz. Vah tüh etmeden, şahane bir yaşam hayal edenlerin, bu hayalleri inşa etme cesareti gösterenlerin parlayacağı bir tutulma yaşayacağız.

Her birimiz bu döngüden, ‘’hayattaki rolümüze uygun’’ bir alanda varlık gösterme çabasıyla geçeceğiz. Aranızda uzun zamandır hayattaki rolünü sorgulayanlar, bulmak için çabalayanlar olduğunu biliyorum. Öte yandan çoktan havlu atıp bu rolü bulamayacağına kanaat getirenler hatta kendisine bir rol verilmediğini düşünenlerde var. Boşa yaşadığınızı yani bir rolünüz olmadığını düşünmek yerine arayışınıza devam ediniz. İyi haber; ‘’Bu oyunda bir rolünüz olmasaydı; bu özel zaman diliminde, bu coğrafyada, bu Dünya’da yaşıyor olmazdınız’’. Daha iyi haber ise; tutulma hayattaki rolünüzü bulmanıza, ileri bir farkındalığa ulaşmanıza destek vermek istiyor. Yaşam hakkınızın, değerini bilin ve rolünüzün hakkını vermek için elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edin.

Haberin Devamı

Bu çağın sorumluluğu artık sizlerin!

Dünyayı yeniden yarattığınızın farkına varın. Pandemi sürecinden beri bütün normaller ve doğrular sorgulamaya açıldı. Artık iş ve çalışma hayatına, ilişkilere, eğitime, kadere, mutluluğa, aşka, hayallerinize bakış açınız değişti. Pek çok şey anlamını yitirdi. Artık hepimiz kendi değerlerimizi keşfetmenin, buna uygun yaşamanın önemini biliyoruz. Hayat, yaşananlar, geçen zaman, beklentiler, hayaller başka başka şeyler ifade ediyor. 

Hepiniz geleceğe borçlanıyorsunuz!   

-Zamanınızı, paranızı, enerjinizi ve sevginizi kimlerle neden paylaşıyorsunuz? Akışın içerisinde kendinizi keşfettikçe; zamanınızı, paranızı, enerjinizi ve sevginizi ‘’kendinizle uyumlu kişilerle’’ paylaşır hale geleceksiniz. Burada uyumla, benzer bilinç düzeyinde olduğumuz kişilere atıfta bulunulmaktadır. Maddi, manevi denkliklerin çok ötesinden bahsedilir.

- Bu paylaşımlarda bulunma nedeniniz nedir, neye yatırım yapıyorsunuz? Mutlu olmak, zengin olmak, başarmak, takdir edilmek, korunmak, korumak, aidiyet geliştirmek gibi sayısız konuya yatırım yaptığınızı düşünebilirsiniz. Aslında deneyime yatırım yapmaktasınız. Sizle eş titreşime sahip kişilere ulaşmak için eleme yapıyor, tecrübe ediniyorsunuz. Ruh eşinizi, aynı tür müzikten hoşlanan kişileri, hayalleri hayaliniz olan yol arkadaşlarınızı, acı ve mutluluğu paylaşacağınız dostlarınızı arıyorsunuz. Çünkü onlarla iyi hissedecek ve yarınları birlikte inşa edeceksiniz.

Haberin Devamı

- Bu yatırımlar için kaynak olarak neyi kullanıyorsunuz? Kullandığınız kaynak zamandır. Siz anın etkisiyle sadece bugününüzü kullandığınızı, verdiğinizi zannedersiniz. Oysa insana ait olan zaman, çok boyutludur dünü, bugünü ve yarını içermektedir. Hayatınızın ‘’her anında’’ yaptığınız yatırımlarla bir geçmiş ve gelecek yaratmaya devam edersiniz. Artık kaynak tasarrufu, denince zamanı doğru kullanmaktan bahsetmekteyiz. Size yatırım tavsiyesi olarak zamanınıza sahip çıkın, geleceğe borçlanmayın diyebilirim.

Başka bir çağa ‘’zorunlu olarak’’ hazırlanıyoruz!

Haberin Devamı

Bu dönemin ana teması kalıcılık. Değerlerinize uygun maddi dünyayı yaratın. Bu yaratımda gelişim için doğru pay ve alanı ayırın ki krizlerle yüzleşmek zorunda kalmayın. Hani alana ne kadar yatırım yaptığınız kadar bu yatırımın ‘’kalıcılığı’’ da önemli. Krizlerle baş etmeye çalışırken bizim için ‘’gerçekten’’ önemli, değerli olan unsurları da keşfettik. Artık pay ve alan denklemine neleri ne ölçüde dahil edeceğimizi biliyoruz. İyileşmek için bir yatırım yapın, keyif için bir yatırım yapın, dinlenmek için bir yatırım yapın. Eğer siz iyileşmek için kendinize ve dünyaya bu zamanı vermezseniz geleceğe borçlanmaya devam edersiniz.

Orantısız zenginlik!

İnsan kendisi yokken Dünya’nın durduğu yanılgısına kapılır. Ben olmazsam  çocuklar yapamaz, düzgün iş çıkmaz…Ben yapmazsam şu olacak bu olacak diyerek kendinizden zaman çalmaktan vaz geçin. Zamanın talebi; enerjinizi sistematik ve duru bir ritimde kullanmanızdır. Kendinize yatırım yapın, üretiminizi verimli kılın, insan bedeninin birden çok işi aynı anda yapamayacağını unutmayın, işleri sıralayarak ilerleyin. Sadık kalabileceğiniz bir sıralama yaratmaya özellikle dikkat edin. Hayatı sürekli acil koduyla yaşıyorsanız işleri doğru zamana, doğru kişilere delege etmeyi bilmiyorsunuz demektir.  Zamanı doğru kullanmak öncelikleri doğru sıralamayla başlar. Bu ‘’asırların ve idarenin’’ sırrıdır. Sakin bir sıralama yapabilmek ise insanın kendisinde ustalaşmasını, tanımasını gerektirir. İşte bu tutulma tam olarak bunları öğretmeye geliyor. Zamanın gücünü doğru kullananlar büyük yatırımlar ve zenginleşme fırsatları yakalayabilir.

Yeni bir Düzen yaratılırken temelin sağlam olması için izlenmesi gereken yol senle başlar senle biter. Bağlantılar tamamlandı. Bu bağlantılar aracılığıyla Düzen’in kurulması için gereken çaba sizin sorumluluğunuza teslim edildi. Yeni Düzen İlahi değil insanidir. Asırlar boyu eğitilen insanlık, kendi düzenlerini oluşturmak için temel dersleri aldı. Şimdi ise kendini geliştirerek İlahi Düzen’den İnsani Düzen’e geçiş yapmak durumundadır. İnsan, ‘’yaşam sorumluluğunu’’ almak zorundadır. 

Senin hamurunda ne var?

İnsani Düzenin hamuru Dünya’dır. Bu hamurun harcı insandır. Yani bu düzenin sorumluluğu ‘’koşulsuz ve kalıcı olarak’’ insana aittir. Bu çağın tüm dinamikleri eskisinden farklıdır. İlişkilerinizden, para kazanma biçiminize, değer algınızdan inancınıza kadar her şey değişecektir. O sebeple pek çok kişiyle yollarımızı ayırıyoruz. Aşk, iş, aile, çalışma arkadaşları, dostlar hepsi elekten geçiyor. Değerlerinizin değerini bilenlerle buluşturulmaktasınız. Anın sırrını keşfedenler (mutluluk ve neşenin kıymetini bilenler) hayatının aşkını bulabilir. 

Akrep’in yatırım tavsiyesi!

Akrep burcunda gerçekleşen Güneş tutulmasının size bir önerisi var; yaşa! Bu önerinin sadece evrensel ve evrimsel bir yatırım tavsiyesi olduğunu zannetmeyin. Yaşamın her alanındaki kazanımınız bu öneriye uymanıza bağlıdır. Zamana yatırım yapın! Aşka yatırım yapın! Mutluluğa yatırım yapın! Zenginliğe yatırım yapın! Sağlığa yatırım yapın! Eğlenceye yatırım yapın! Kısacası neşe, keyif ve coşkuyla yaşamaya yatırım yapın!

Senin rolün ne?

İnsan çok büyük bir değerdir dünyasal ve ruhsal hayattaki yerini ve rolünü bulmalıdır. Benim bu hayattaki rolüm, ‘’Ruhun Şifreleri, Hayat Amacı Analizi, Gezegenlerle Kendini Keşfet’’ çalışmalarını geliştirmek oldu. Bu çalışmalar; daha doğru ilişkiler yaşamayı, parayı kullanmayı ve en önemlisi neyi üretmeniz gerektiğini öğrenmenize hizmet eder.  Ruhunuzun öz arzusunu keşfetmek için, hangi yolda ilerlemeniz gerektiğine karar vermek için bireysel Doğum haritalarınızı analiz ettirin. Akrepte yaşanan tutulma tamda bu keşfi zorunlu hale getirmektedir.

Tutulmanın hayatın hangi alanında sizi etkileyeceği hakkında bir fikir sahibi olmanız için burç yorumları aşağıdadır.

Koç

Para, zaman, sevgi, emek verdiğiniz kişilerle ilgili biraz yorgun düşmüş olabilirsiniz. İstemeyi öğrenmeniz; her şeye yetişemeyeceğinizi kabul etmeniz ve dile getirmeniz gerekiyor. Yorulmazsınız, cesursunuz, mücadelecisiniz kabul. Peki ne zaman gerçekten sizi mutlu eden şeyleri yapmaya vakit ayıracaksınız?

Boğa

İkili ilişkiler ve evlilikle ilgili bir aydınlanma yaşamanız mümkün. Yani ilişkiden beklentilerinizi dile getirmenin gerekliliğini fark edeceksiniz. Yeni iş anlaşmaları yapmanız, hukuka taşınan sorunlarınızın çözüme ulaşması, evlilik kararı almanız mümkün. Keyif aldığınız şeyleri yapmaktan vaz geçmeyin. Kendinize zaman ayırın.

İkizler

İş hayatında değişiklik yapmaya ihtiyacınız var. Eskisinden çok çalışmak değil farklı bir alanda var olmak isteyebilirsiniz. Ayakları yere basan planlarla bunu başarabilirsiniz. Günlük hayatın stresinden uzaklaşmaya ihtiyacınız var. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili eskisinden farklı düşünmeye başlayabilir yeni kararlar alabilirsiniz.

Yengeç

Bir süredir sabrınızın sınandığını düşünüyorsunuz. Çözmekte zorlandığınız pek çok problemle başa çıkmakta ustalaştınız. İkili ilişki kurduğunuz herkesle farklı sınavlar yaşadınız. İş, aile, aşk, arkadaş ortamlarında ilginç deneyimlerden geçtiniz. Artık sizi zorlayan, riskli maddi manevi koşullar değişiyor.  Sizi zorlayan değil destekleyen insanlara merhaba diyeceksiniz.

Aslan

Duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Uzun süredir çözüme ulaştıramadığınız sorunlarınızı nasıl çözeceğinizi fark edebilirsiniz. Ailevi bazı karalar almanız, uygulamaya koymanız mümkün olabilir. Özgürleşiyorsunuz. Bundan böyle daha aktif neşeli, üretken olmanızı bekleyebiliriz. Yaşama sevincinizi yeniden kazanacağınızı söyleyebiliriz.

Başak

Hayatın bambaşka bir yüzünü keşfetmeye hazır olun. Düşünceleriniz, beklentileriniz değiştikçe hayatın sürprizleri de değişiyor.  Eğitim hayatınızda başarılarınızdan söz ettireceğiniz bir sürece girdiniz. Bol bol seyahat edip, yeni keşiflerde bulunabilirsiniz. Ticarette kazançlı bir döneme girdiniz.

 

Terazi

Bu defa sizin için dengeler cidden değişiyor. Sahip olmak istedikleriniz için harcadığınız emeği gözden geçirin. Artık sonuca ulaşmak için kendinizi adamaktan vaz geçin. Her anın, her alınan nefesin, içilen her yudum suyun, paylaşılan güzelliklerin tadını çıkarın. Para zaten sizi bulur.

 

Akrep

En büyük dönüşümleri başarıya yapan sizsiniz. Bu defa pek çok konuda eskisi gibi düşünmediğinizi fark edeceksiniz. Başka şeyler yapmak istiyorum, başka biri olmak istiyorum diyeceksiniz. Yeni anlaşmalar, evlilik kararları sizin için olası.

Yay

Korkularınızın farkına varabilirsiniz. Özellikle iş ve çalışma hayatınızla ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızın bambaşka bir yöne evrildiğini, en kaçtığınız şeyleri başarıyla yapabildiğinizi göreceksiniz. Kaygıdan uzaklaştıkça hayallerinize yaklaştığınızı göreceksiniz.

Oğlak

Artık sosyal hayata dönmem, arkadaşlarla vakit geçirmem lazım diyeceksiniz. Yaşama dönmenizin, çevrenizde olup bitenlere dahil olmanızın, mutlu olmanızın vakti geldi. Siz dışa açıldığınızda aşk hayatınızda sürprizler olması beklenebilir. Gelecekle ilgili kaygılarınız büyük ölçüde sona erebilir.

Kova

Kariyer hayatınızda çok büyük hareketlilik beklenir. İç dünyanız iyileştikçe, güvende ve huzurlu hissettikçe hayata daha fazla asılıyorsunuz. O halde başarı yakın diyebiliriz. Büyük plan ve projeler, güzel teklifler alabilirsiniz. 

Balık

Yurtdışına gitmek, yeni bir hayat kurmak için ilginç teklifler alabilir, muhteşem imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizden soyutlanmaya aynı şeyleri tekrarlamaktan kurtulmaya ihtiyacınız var.  Yeni insanlar yeni fırsatlar anlamına gelebilir.

Gökyüzünü dinleyin.

 

Instagram: @astrologseckinilbuga

Facebook: @seckin.ilbuga

Twitter: @seckinilbuga