Editörün Seçtikleri Beckhamlar'a 'Saddam sarayı'

Beckhamlar'a 'Saddam sarayı'

06.07.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Real Madrid'e transfer olan David Beckham ile eşi, İspanya'da Saddam Hüseyin'in saraylarını andıran bir malikâne beğendi

Beckhamlara Saddam sarayı





İngiliz futbolcu David Beckham'ın Real Madrid'e transfer olması üzerine bu ülkede kendilerine bir malikâne arayışına giren David-Victoria çifti, Saddam Hüseyin'in saraylarını andıran bir malikâneyi gözüne kestirdi.
Daha önce eski Venezüella diktatörü Marcos Perez Jimenez'e ait olan ve 3 yıldır satılmayı bekleyen malikâne, bahçesindeki nükleer sığınak da dahil olmak üzere, Saddam'ın Dicle kıyısındaki El Sicud sarayını andırıyor.
İngiltere'de 'Beckingham Palace' adlı malikânelerinde oturan çift, İspanya'da 2 ila 4 milyon sterlin (4 trilyon 750 milyar-9 trilyon 500 milyar lira) arası bir villa arıyordu.

Malikânede yok yok
Çift, Madrid'in sosyete mahallesi La Moraleja'da, 3 havuzu, 25 araçlık yeraltı otoparkı, demir parmaklıklı pencereleri, helikopter pisti, nükleer sığınağı ve 20 yatak odası bulunan malikânede 30 dakika boyunca dolaşarak en çok bu mekânla ilgilendiklerini gösterdi. İki hektarlık alana sahip malikânede 6 oturma odası ve 2 yemek odası da bulunuyor.



YAŞAM

Yazarlar