Estetik Boyun çizgileriniz yaşınızı ele vermesin!

Boyun çizgileriniz yaşınızı ele vermesin!

06.05.2021 - 17:01 | Son Güncellenme:

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, yaşlanmanın en yaygın belirtilerinden olan boyun çizgilerinin nasıl yok edilebileceğini sizler için anlattı.

Boyun çizgileriniz yaşınızı ele vermesin

Boyun bölgesinde de, zaman içinde tıpkı yüz bölgesindeki gibi çizgi, sarkıklık, kırışıklar oluşur. Boyun germe estetiğiyle oluşan çizgi, kırışık ve sarkmaların tedavisi sağlanarak daha genç bir görünüm oluşturulabilir.

Haberin Devamı

Boyun germe ameliyatıyla alt yüzde gıdı oluşturan aşırı yağ ve cilt gevşemesi, çene altında aşırı yağ birikimi, gevşek boyun cildi, anormal konturlar oluşturan boyunda çizgileri tedavi edilebilir. Boyun bölgesi üst yüz görünümü ile uyuşmadığında boyun germe iyi bir çözüm olabilir.

Nasıl uygulanır?

Boyunda görülen sorunlara göre çeşitli teknikler uygulanabilir. Fazla yağın alınması için liposuction uygulanabilir.

Boyun germe estetiği uygulanabilir. Minimal kesilerle boyun germe prosedürü uygulanır. Genel anestezi altında uygulanan operasyon ortalama 1-2 saat sürer. Hasta genellikle aynı gün evine gidebilir, nadiren bir gece hastanede kalması gerekebilir. Hasta operasyonun türüne göre bir hafta içinde günlük hayatına devam edebilir.

Haberin Devamı

Trinity lift tekniğiyle göz altları, orta yüz ve boyun germe estetiği uygulanabilir. En modern tekniklerden biri olan bu yöntemle yüz ve boyun bölgesindeki cilt, yağ ve kas deformasyonları üçlü bir şekilde tedavi edilerek daha etkili sonuçlar elde edilebilir. Anestezi altında uygulanan bu operasyon ortalama 3 saat içinde tamamlanır. Sonuçlar bir hafta içinde ortaya çıkmaya başlar. Sonuçları ise 5 ila 10 yıl boyunca devam eder.

Boyun germe ve gençleştirme hakkında size özel bilgi almak için estetik cerrahi uzmanına başvurabilirsiniz.

Boyun çizgileriniz yaşınızı ele vermesin

Op. Dr. Ufuk Askeroğlu

 

Yazarlar