Stil Dantel ve transparan sezonun gözdeleri!

Dantel ve transparan sezonun gözdeleri!

01.04.2011 - 10:49 | Son Güncellenme:

İki trend de 2011 ilkbahar-yaz sezonunda tarzınız üzerinde denemeler yapmak için son derece ilginç ve eğlenceli materyaller.

Dantel ve transparan sezonun gözdeleri

Dantel, güzel ve çekici olduğu kadar romantik, dişi ve son derece şık bir kumaş. Hepsi tamamen onu nasıl değerlendirdiğinize bağlı… Ve 2011 ilkbahar/ yaz sezona kesinlikle damga vuracak bir akım!

Haberin Devamı

Tek başına ya da diğer kumaşlarla kombine edildiğinde, dantel, her zaman muhteşem bir tercih. Buna rağmen aşırıya kaçmaktan sakınmalısınız çünkü bu bayağı bir görüntüye sebep olabilir.

Kendinize en uygun olanı seçmek için dantelin farklı tiplerini deneyin. Vintaj, büyük desenli ve klas olanı ya da daha seksi bir görünüm için küçük desenli olanını…

Şeffaf kumaşlar da oldukça hoş ve yine bu sezonun iddialı akımlarından biri. Ne ile kombine edeceğiniz ise tamamen size ve tarzınıza bağlı. Şeffaf elbisenizin altına seksi iç çamaşırları giyecek kadar cesur olabilirsiniz ya da alçakgönüllülüğünüzü muhafaza etmek için daha yumuşak başlı davranabilirsiniz.

Tercihleriniz nasıl şekillenirse şekillensin, bu iki trend de 2011 ilkbahar-yaz sezonunda denemeler yapmak için son derece ilginç ve eğlenceli materyaller.

Haberin Devamı

Yazarlar