Editörün Seçtikleri Emre'yi anıyoruz

Emre'yi anıyoruz

14.12.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Emre'yi anıyoruz

Emreyi anıyoruz

Milliyet Internet Servisi'nin kuruluşunda aramızda olan, gecesini gündüzüne katarak çalışan Internet Editörümüz Emre Özmen'i geçen sene bu gün bir iş çıkışında kayetmiştik. Sabah saat 03 gibi evine dönmek için bindiği servis aracı, aşırı alkollü bir şoförün çarpması sonucu beton bariyerlere bindirdiği sırada Emre ön koltukta yorgunluktan uyuyordu. Emre bir daha uyanmadı.
Aradan geçen bir sene içerisinde insan hayatının Türkiye'de ne kadar ucuz olduğunu istmeyerek de olsa pek çok kez gördük. Alkollü sürücüler yine direksiyon başına geçip insanları öldürdüler. Gencecik pek çok beyin en verimli yaşında toprak oldu. Ve biz olan bitene hep kaza dedik. Ailesi hala Emre'yi kaybetmenin acısını içinde taşıyor, biz yokluğuna hala alışamadık.
Emre'nin çabalarıyla kurulan Milliyet Internet Gazetesi geçen bir yıl içerisinde pek çok başarıya imzasını attı. Türkiye'nin en çok okunan Internet gazetesi olan Milliyet, Internet gazeteciliği dalında Bilişim Medya ödülünü de aldı. Beraber başladığımız bu yolda Emresiz devam etmek zorundayız. Ancak biliyoruz ki, Emre bizim yerimizde olsa yılmazdı, biz de yılmayacağız. Bir sene boyunca gerçekleştirdğimiz bütün başarıları Milliyet Inernet Servisi olarak Emre'ye adıyoruz.

Yazarlar