Aile Emzirme haftası etkinlikleri

Emzirme haftası etkinlikleri

01.10.2010 - 12:38 | Son Güncellenme:

E-bebek, Lansinoh ve Leileo işbirliğiyle 1-7 Ekim haftasında gerçekleştirilecek workshop ve etkinlikler ile anne sütünün öneminin bu yıl da altını çiziyor.

Emzirme haftası etkinlikleri

e-bebek Çamlıca ve e-bebek Forum İstanbul mağazalarının ev sahipliği yapacağı etkinliklerle, anne sütüyle beslenmenin gerekliliğine dikkat çekilirken, ‘Blogcu Anne’ blogunun yazarı Elif Doğan’ın ve ‘Çalışan Gebe’ blogunun yazarı Simge Alhan’ın hazırladıkları “Emzirme Reformu Gerekli!” hareketi de desteklenecek. Workshop’ların ilki 2 Ekim Cumartesi Günü e-bebek Çamlıca Mağazası’ndaki Magic Park Bebek Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Workshop katılımcıları ayrıca, e-bebek mağazaları ve internet sitesinden nakit alışverişte yüzde 15, kredi kartı ile alışverişte ise yüzde 10 indirim kazanırken, Lansinoh ürünlerinin bulunduğu bir paketin de sahibi olacak.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Emzirme Haftası kapsamında bu yıl e-bebek, Lansinoh ve Leileo işbirliğiyle düzenleneyeceği workshop ve etkinliklerde annelerle buluşuyor. Bu kapsamda, ilk workshop 2 Ekim Cumartesi Günü 14:30-16:30 saatleri arasında e-bebek Çamlıca Mağazası’nda bulunan Magic Park Bebek Yaşam Merkezi Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Emzirme haftası kapsamında bu yıl, önceki senelerden farklı olmak üzere ‘Blogcu Anne’ blogunun yazarı Elif Doğan’ın ve ‘Çalışan Gebe’ blogunun yazarı Simge Alhan’ın birlikte hazırlamış oldukları “Emzirme Reformu Gerekli!” hareketi anlatılacak. Annelerin iş hayatında ve toplumsal hayatın pek çok alanında emzirme konusunda çektikleri sıkıntılara ayrıntılı bir şekilde yer veren ‘Emzirme Reformu Manifestosu’ da tartışılacak.

Haberin Devamı

Doğum fotoğrafçılarının sergisini gezin, defileyi kaçırmayın!

Emzirme Haftası etkinlikleri kapsamında Lansinoh’un sponsorluğunda “Her Damlası Altın Anne Sütü” sloganıyla doğum fotoğrafçıları Özlem Turan, Ayça Oğuş ve Aslı Tür’ün anne-bebek fotoğraflarından oluşan bir sergi ziyarete açılacak.

LeiLeo markasının, anne adayları ve emziren annelere yönelik olarak, bambu lifleri kullanılarak dokunmuş kumaşlardan ürettiği özel kıyafetlerin tanıtılacağı bir defile de gerçekleştirilecek.

Bu keyifli etkinliğe katılmak isterseniz, 1-7 Ekim haftası sizi e-bebek Çamlıca ve e-bebek Forum İstanbul mağazalarımıza bekliyoruz!

Yazarlar