Stil Ezilen sütyen görmek istemiyoruz!

Ezilen sütyen görmek istemiyoruz!

24.03.2016 - 17:35 | Son Güncellenme:

Yeni İnci'nin sütyen koruma çantası ile artık sütyenler ezilmeden taşınacak, korunacak!

Ezilen sütyen görmek istemiyoruz

Yaratıcı ürünlerine faydalı bir yenisini ekleyen Yeni İnci, en sevdiğiniz sütyenlerinizi uzun yolculuklara deforme olmadan taşımanız için Sütyen Koruma Çantanızı hazırlıyor. Valizde ezilmeyecek kadar kıymeti olan sütyenleriniz şık çantalarında artık daha güvende…

Deforme olmasın diye en sevdiğiniz sütyenleri yolculuğa çıkarken yanınızda götüremediğiniz günler, artık çok uzakta. Çünkü yolculuklarda valizde ya da çantalarda ezilen, deforme olan sütyenlere Yeni İnci yaratıcı bir çözüm buldu. Feminen detayların hakim olduğu, puantiyeli Yeni İnci Sütyen Koruma Çantasına, en sevdiğiniz üç sütyeni de sığdırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kim Korkar Yolculuktan
Uzun süren, şehirlerarası ya da uluslararası seyahatlerde, valizinize en sevdiğiniz kıyafetlerinizin yanı sıra vazgeçemediğiniz sütyenleri de koyuyorsunuz ancak ne yaparsanız yapın, ezilmesine, deforme olmasına bir türlü engel olamıyorsunuz. Yeni İnci’nin şık ve kullanışlı Sütyen Koruma Çantası sorununuza yenilikçi bir çözüm getiriyor. En sıkışık bavullarda bile zarar görmeden seyahatlerinizde size eşlik edecek Sütyen Koruma Çantası ile artık yolculuklardan korkmayın!

Yazarlar