PembeNar Fairy Lokma Şenliği başlıyor!

Fairy Lokma Şenliği başlıyor!

16.08.2012 - 15:15 | Son Güncellenme:

Fairy Lokma Şenliği, Berna Laçin’in katılımıyla, 16 Ağustos’ta kullanıcılarıyla buluşuyor.

Fairy Lokma Şenliği başlıyor

Ramazanda Fairy Karavanı, Lokma Şenlikleri kapsamında, Türkiye’yi dolaşarak bugüne kadar 153 bin kişiye ulaştı ve 3 ton’dan fazla lokma dağıttı. Bu keyifli ve lezzetli tur, Fairy kullanıcılarının katılımıyla İstanbul’da tamamlanıyor. Ramazana özel hazırlanan nefis lokmalar Berna Laçin tarafından dağıtılacak, Fairy de lokmaların piştiği dev tavanın yağını tek başına çıkarabileceğini bir kez daha gösterecek. Şeflerin Düellosu programının jüri üyelerinin de katılımı ile gerçekleşecek şenlikte, misafirleri sürpriz yarışmalar ve şovlar bekliyor.

Haberin Devamı



Geçtiğimiz yıllarda düzenlediği Kuru Fasulye, Hamsi Tava ve Kavurma Şenliklerinin ardından geleneksel yemek şenliklerine “Lokma Şenliği” ile devam eden Fairy, şenliğin son durağında İstanbul’daki Fairy kullanıcılarıyla buluşuyor. Ramazanda sofralar şenlenir, en zorlu bulaşıklar Fairy ile temizlenir. Bunu kanıtlamak için yola çıkan Fairy Lokma Şenliği; İzmir, Denizli, Bursa, Ankara, Gaziantep, Konya ve Trabzon’un ardından son olarak 16 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de İstinye Eski Tersane Alanı’nda tüketicileriyle buluşacak.

Katılımcılar, hem Fairy ile 2.2 metre çapındaki yağlı lokma tavasının nasıl temizlendiğine şahit olacak hem de Şeflerin Düellosu yarışmasının jüri üyeleri ile ramazan sofraları hakkında sıcak sohbeti ve lokma ustasının şovları ile eğlenceli bir akşam yaşama fırsatına sahip olacaklar. Fairy’nin reklam yüzü Berna Laçin’in sunacağı sürpriz yarışmalarla renklenecek olan ve deneyimli aşçı Gülhan Kara’nın lokma yapımında dikkat edilmesi gereken ipuçlarını paylaşacağı Lokma Şenliği’ne tüm Fairy kullanıcıları davetlidir!

Haberin Devamı






Yazarlar