Editörün Seçtikleri Gillette Venus'ten yeni Swirl

Gillette Venus'ten yeni Swirl

06.11.2017 - 16:06 | Son Güncellenme:

Gelişmiş bakım ürünleriyle mükemmel pürüzsüzlük sağlayan Gillette Venus™’ün yeni ürünü Swirl kadınları hayallerindeki kusursuz ve pürüzsüz cilde kavuşturuyor.

Gillette Venusten yeni Swirl

Gelişmiş bakım ürünleriyle mükemmel pürüzsüzlük sağlayan Gillette Venus™’ün yeni ürünü Swirl kadınları hayallerindeki kusursuz ve pürüzsüz cilde kavuşturuyor. 5 yıldan uzun süren araştırmalar ve 7 binden fazla ürün testi sonucunda Gillette Venus™ Swirl teknolojisine ulaşıldı. Gillette Venus™ Swirl, dört yöne hareket edebilme özelliğine sahip başlığı sayesinde vücudun bütün kıvrımlarına mükemmel şekilde uyum sağlıyor.

Haberin Devamı

Modern kadının yoğun tempolu hayatında pratik ve hızlı çözümlere ihtiyacı oluyor. Kadınların hayatlarını iki ağda randevusu arasına sıkıştırmaya ihtiyacı yok. Bakım ürünleriyle kadınların hayatını kolaylaştıran Gillette Venus™’ün yeni ürünü Gillette Venus™ Swirl, kadınlara tıraşta mükemmel bir hareket özgürlüğü sunuyor. Gillette Venus™ Swirl 5 bıçağı ve gövdesindeki Flexiball Teknolojisi sayesinde dört yönlü hareket ederek, kadınların doğal vücut kıvrımlarına uyum sağlıyor ve bu ihtiyaca pratik bir çözüm getiriyor.

Flexiball Teknolojisine sahip ilk ve tek tıraş bıçağı olan Gillette Venus™ Swirl ile kadınlar, diğer tıraş bıçaklarının atlayabileceği tüylerden zahmetsizce kurtulup pürüzsüz bir güzelliğe kavuşuyor.

Haberin Devamı

Gillette Venus Swirl Flexiball teknolojisi sayesinde çok yönlü hareket ederek kadınların doğal kıvrımlarını uyum sağlıyor. Mükemmel pürüzsüzlük Venus Swirl ile çok kolay.
• Gillette Venus Swirl’ün özel MoistureGlide™ Serumu, suyla aktif hale gelerek mükemmel bir kayganlık sağlıyor.
• Gillette Venus Swirl’ün gelişmiş beş Contour™ Bıçakları ayrı ayrı kıvrımlarınıza uyum sağlayarak neredeyse tüm istenmeyen tüylere ulaşıyor.
• Gillette Venus™ Swirl, mor renkli, yarı saydam gövdesiyle etkileyici bir tasarım sunarken aynı zamanda güçlendirilmiş kavrama yüzeyiyle de kolay kavrama imkanı ve konforlu bir tıraş sağlıyor.
• Değişebilen tıraş başlıklarına sahip Gillette Venus™ Swirl, Simply Venus dışında tüm Venus başlıklarıyla uyum sağlıyor. Gövde değiştirilmeden sadece tıraş bıçakları yenileniyor böylelikle ekonomik açıdan da kazanç sağlanıyor.
Gillette Venus™ Swirl 29.95 tavsiye edilen fiyatı ile tüketiciyle buluşuyor.

Yazarlar