Survivor 2018'i Kim Kazanır? Yıldızlar Kimin Yanında?

Enteresandır ki bazı yarışmacıların doğum tarihi bile internette yazmıyor. Yazanların da saatini bilmiyorum. Dolayısıyla hepsinin saatini, güneşin tam tepede olduğu 12.00 olarak aldım. Elimde yalnızca Ümit, Adem, Elif, Merve, Sema, Hilmicem, Murat, Hakan, Birsen ve Nagihan'ın doğum tarihleri olduğu için bu isimlerin açılarına bakabildim. Dediğim gibi saat belli olmadığından tam haritayı göremiyorum ama bu açıları görmeme engel değil... Velhasıl, bu çalışmama göre, iki ismin öne çıktığını fark ettim: Adem ve Hilmicem.

Haberin Devamı

1- Adem Kılıççı

5 Mart 1986 Ağrı doğumlu olan Adem, balık burcu olmanın ötesinde. Sadece Güneş'i değil; Jüpiter ve Venüs'ü de balık burcuna yerleşmiş. Güneş'inin Mars ile yaptığı kontak, Adem'in zaten doğuştan rekabetçi bir ruha sahip olduğunu gösteriyor. Yine Güneş / Satürn iletişimiyle büyük zorlukların altından kalkabilecek devasa bir sabıra, disipline ve çalışma azmine sahip olduğunu görebiliyoruz. Haziran ayında Adem popülaritenin net açısı olan Güneş-Jüpiter transitini yaşayacak. Bu kalıp balık-akrep aksında gerçekleşecek. Bu da Adem'in insanların duygularını harekete geçireceğini gösteriyor. 19 Haziran-7 Temmuz arası bu açı tam kalıba oturduğunda, yer gök Adem'den bahsederse şaşırmam. Bence yarışmanın açık ara en şanslısı Adem Kılıççı. Jüpiter-Satürn etkileşimi ona ekstra dayanıklılık katacak. Ancak bir süredir Neptün-Satürn kavuşumu yaşıyor. Bu transit depresyon, keder, kandırılma ve hayal kırıklığı ile tanımlanır...

2- Hilmicem İntepe

Hilmicem 19 Mayıs 1992 Muğla doğumlu. Boğa burcu olmasına rağmen haritasında ciddi bir Oğlak etkisi var. Bu Hilmicem'in ne kadar disiplinli ve çalışkan olduğunu gösteriyor. Kök haritasındaki Ay-Jüpiter üçgeni sayesinde (ki bu bir doğum haritasında olabilecek en şanslı açı kalıplarındandır), hayatı boyunca destekleneceğini, başarıyı çok çaba sarf etmesine gerek kalmadan elde edeceğini öngörebiliriz. Hilmicem şu sıralar Satürn-Jüpiter üçgenini boğa/başak ekseninde yaşıyor. Bu onu her zamankinden daha pratik, sabırlı, dayanıklı ve disiplinli kılıyor. Risk almak yerine, emin adımlarla ilerlemeyi tercih ediyor olmalı. Hilmicem eğer sabırlı olur, hamlelerini iyi planlarsa, talihi ona yardım edecek. Bu iki gezegenin olumlu etkisi olan 'yüksek dayanıklık' ve 'irade' ile Survivor'ı başarıyla bitireceğini düşünüyorum. Ama en çok da, Survivor'ın ardından maddi olarak kazancının artacağını düşünüyorum açıkçası. İki sene sonra onu daha büyük projelerde görüp daha çok konuşacağız.

Haberin Devamı

Gönül isterdi ki şampiyonluğun güçlü adaylarından Turabi ve Anıl'ın haritasına da bakalım ama dediğim gibi bu iki ismin doğum tarihini bulamadım. Eğer siz bulursanız bana yazın :)

Bireysel danışmanlık ve doğum haritası analizi için bana ulaşın:

instagram.com/gulumdagli