Hadi Alarmı Buldun, Ertele Seçeneğini Koyup Neden Kafa Karıştırıyorsun

Instagramda @bahoofficial hesabını takip ediyor musunuz? Ne kadar zekice tesbitler, en büyük sorun haline getirdiğimiz günlük sorunlara nasıl esprili bir bakış açısı, bayılıyorum.

Yıllar önce verdiğim bir karar var; yaz aylarını İstanbul dışında geçirmek. Seçtiğim meslek sayesinde ve kendi işimi yapıyor olmamın verdiği özgürlükle yapabiliyorum bunu tabii ki. Ancak böyle şarj olabiliyorum bir sonraki İstanbul yılı için. Oğlum için de mecburum aslında, alerji sorunu var, nemli havada rahat nefes alamıyor. Yaz ayları İstanbul onun için yaşanmaz oluyor. Çocuk bütün bir yıl kortizon kullanıyor, burun damarları incelip kanamaya başlıyor. Deniz suyu ile iyileşiyor.

Haberin Devamı

Tabii burada ‘’Ohhhh, hayat sana güzel…’’ sedaları yükseliyor fonda. Bir de madalyonun öteki yüzü var. İş devam ediyor. Ve her yaz bilgisayar, fatura, irsaliye, dosyalar vs vs toparlanıp, taşınıyor. Evin bir köşesi ofis haline getiriliyor. Zamanı iyi planlamak gerek. Sabah kimse uyanmadan kalkılacak veya gece herkes uyuduktan sonra çalışılacak ve işler bitirilecek ki ufaklık denize götürülebilsin. Gel gör ki evdeki hesap çarşıya uymuyor. Sabah erken saate alarm kuruluyor veeeee o da ne; ERTELE seçeneği!!! Hafif tatil modu ya, uyumaya devam ediliyor. Çünkü bu bıdık garip garip saatlerde uyuyor, garip garip saatlerde uyanıyor. Anne her daim uykusuz!!!

İşte tam böyle sıradan gün, alarm ertelenmiş, uyumaya devam edilmiş, işler kalmış, tatil desen tatil değil, iş desen iş değil bari biraz sosyal medyaya bakayım derken BAHO diyor ki;

‘’Hadi alarmı buldun, ertele seçeneği niye koyup kafamızı karıştırıyorsun…?’’

E ben sonunu yazamadım tabii...

Keyifle,