BİR MARKA, BİR ADAM..

Merhaba sevgili Milliyet okurları

Bu hafta sizlere belli zamanlarda olduğu gibi bir markadan bahsetmek istiyorum..Marka derken dekorasyon veya mimari konularına hizmet eden bir markadan bahsetmiyorum..İnsanlar da farkındalık yaratmayı zeka ve öngörüsü ile gerçekleştiren bir markadan bir adamdan bahsetmek niyetindeyim..

Sosyal mecra adreslerinden son zamanlarda fazlasıyla dikkat çeken periscope yayıncılarını hepimiz biliyoruz.Türkiye’de her konuda olduğu gibi amacına uygun yayınlardan nasipsiz olan bu sosyal mecrada, ahlak ve değer yargılarından yoksun olan yayınların aksine bir adam var ki ; her yaşta, eğitimde ve kültür düzeyindeki insana hitap ederken FARKINDALIK dediğimiz konuyu, her gün farklı bir bakış acısıyla hafızalara kazıyor..

Haberin Devamı

Halil Kılıç..Diger namıyla Lunaticim.

Taze Kan…Yani siz ilk defa yayınına denk geldiyseniz ve hakkında hiçbir şey bilmiyorsanız,üstüne diyarbakır’da bu kadar güzel Türkçe konuşan bir adama neden rastladığınızı yayında sorguluyorsanız üzgünüm siz taze kansınız..İşiniz çok zor..Asla bu sorulara cevap vererek yayının kalitesinden ödün vermeyen bu adam, sizi Lunaticim.com da taze kan menüsüne uğramanızı, hakkında fikir sahibi olup tekrar uğramanızı rica edecek..Neden mi? Çünkü Halil kılıç o yayında sadece güncel konulara farkındalık katmak için bulunmuyor,kolaycılık ve kalitesiz zaman kaybını önlemeyi amaçlarken, sizlerin basit mantıkla yer işgali etmenize asla tahammül edemiyor..

Türkiye’de bir çok konuda mağduriyet yaşanan bir il olan Diyarbakır;dan, İnsanı ilgilendiren tüm konuları ,dünyanın diğer ucu bile olsa değerlendirirken, hiç aklınıza gelmeyen bir bakış açısını zihinlere sinsice akıtan bu adamı anlatmak açıkçası biraz zor.İlk defa izliyorsanız muhakkak ‘’Bu adam deli’’ deme olasılığınız yüksek.. Yüzlerce takipçi ve hayranı olan bu adamı benim gibi seveceğinizi biliyorum..Ona değil ama kendinize şans vererek izlemenizi ,onun tabiri ile günün incesini almanızı tavsiye ediyorum..

Niye mi?

Çünkü periscope’de Halil Kılıç’ tan bir tane var..

Haberin Devamı

Farkındalık dolu bir hafta diliyorum.

Sevgilerimle

İç Mimar Meral Akçay

http://www.fengshuiakademisi.com

http://twitter.com/Meral_Akcay