Ayakkabı İnci Deri 2016 İlkbahar- Yaz WErkek Koleksiyonu

İnci Deri 2016 İlkbahar- Yaz WErkek Koleksiyonu

07.06.2016 - 14:16 | Son Güncellenme:

İnci Deri’nin 2016 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu, bu yıl Babalar Günü’nde hediyeleri ile fark yaratmak isteyenler için kaçırılmayacak avantajlarla satışa sunuluyor

İnci Deri 2016 İlkbahar- Yaz WErkek Koleksiyonu

İnci Deri’nin, Gamze Saraçoğlu kreatif direktörlüğünde hazırladığı ikinci koleksiyonu olan İnci Deri 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nun şık ve konforlu modelleri, bu yıl Babalar Günü için farklı bir hediye alternatifi olacak.

Haberin Devamı

Babalar Günü’nü özel bir kampanya ile kutlamaya hazırlanan İnci Deri, her biri farklı tarzı temsil eden ve tüm babaların yaşam tarzına uygun seçenekler sunan, Basic, Travel, Boyhood, Up&High, Day Dream, Design Studio ve Celebration gruplarından seçili ürünleri %50+ %50 indirimle satışa sunuyor.

Instagram’da Babalar Günü’ne özel 7 farklı konsept

Özel günleri sosyal medyada farklı çalışmalarla unutulmaz kılan İnci Deri, Babalar Günü’nü Instagram’da #ilkkahramanım hashtag’i ile kutluyor.

Babalar Günü’ne özel olarak “Pazar Aktiviteleri, Baba ile Gidilen Düğün, İşten Eve Dönüş Mutluluğu, Ondan Öğrendim, Babaya İtiraflarda Bulunmak, Baba ile Araba Kullanmak ve Baba ile Maç İzlemek” gibi 7 farklı konsept çalışan İnci Deri, bir hafta boyunca bu konseptlerde içerikler paylaşarak takipçilerini de bu içerik ile ilgili anılarını #ilkkahramanım hashtag’i ile paylaşmaya davet ediyor.

Haberin Devamı

İnci Deri, takipçilerine bu özel günü unutulmaz kılacak bir de fırsat sunuyor. İnci Deri’nin #ilkkahramanım hashtag’li içerik serisinde paylaştığı fotoğraflardaki ürünlere sahip olmak isteyenleri incideri.com’da özel indirimler bekliyor.

Yazarlar