2016 Sonbahar Sokak Modası

Kabul etsek de, inkar edip olmamış gibi davransak da yaz bitti. Yeni sezon artık tam karşımızda duruyor. Henüz yapraklar sararıp solmuş olmasa da serin havayı içimize çekmeye başladık. Yine, yeniden kışın başında her sene olduğu gibi son 50 yılın en soğuk kışına henüz daha varken sarı bahar sokak modası trendlerini yavaş yavaş belirliyor. Vitrinler artık uzun kollu seçimlerle karşımızda duruyor. Yeni seçimler, yeni mevsim ve yepyeni trendlerle sokak modası hazır bizi bekliyor. Kadife kumaşın yumuşak etkisinin dalgaları sokakları ele geçirmişken henüz sırayla üzerimize geçmeyi bekleyenler neler?

Haberin Devamı

Sonbahar Sokak Modası Trendleri

2016 Sonbahar Sokak Modası

1- Son 50 yılın en soğuk kışına karşılık en uzun üstlere hazır ol!

Pantolon üzerine elbise modası henüz alışılagelmişin dışında dursa bile, uzayan bluzlar, yelekler, hırka modelleri veya kazaklar için dolabınızda yer açmalısınız. Kombinasyonlarınızın üst parçası daima biraz daha uzun olmalı. Yeter ki dozu kararında olmalı, eğreti durmamalı!

2016 Sonbahar Sokak Modası

2- Kabus değil tamamen gerçek olan slip elbisenin karabasan tavrını üzerine yakıştırıyor musun?

Bir türlü beğenmeyi başaramadığım slip elbise modelleri kışlık versiyonları ile kazaklarla bütünleşmek için kendini yine sokaklara atıyor. Ardına bakmadan kaçmak da var, teslim olup giymekte. Kaçıp kurtulmayı da tercih edebilirsiniz, giyip gezmeyi de...

**

2016 Sonbahar Sokak Modası

3- Şişme mont, bu kadar şişme!

Yeniden abartılı şişkinliği ile bizi birer dolma vaziyetine getiren şişme montlar geri dönüyor. Üstelik bu sefer mevzu sadece şişkinlik de değil. Sanki birinden emanet alırcasına büyük gelen duruşu da başımıza çorap örecek gibi duruyor.

***

2016 Sonbahar Sokak Modası

4- Sweatshirt-kot yeterliliği tişörtleri dama attırıyor

Oversize sweatshirt meselesi gündelik stil kahramanı olarak kendinden emin bir şekilde geri dönüyor.İster gündelik kombinleriniz için değerlendirin, isterseniz gece davetin en ilginç tarzı için üzerinize geçirin.

****

2016 Sonbahar Sokak Modası

5- Daha karpuz kesecektik!

Çok bahsedilen vatkanın dönüşü, açık omuzların kış mevsiminde de devam edeceği söylentisi ve ispanyol kol bluzlardan sonra şimdi sıra karpuz kesiminde.

Haberin Devamı

*****

2016 Sonbahar Sokak Modası

6- Bu sefer bir beden büyük kot ceket

Kısa, yırtık, nakışlı derken oversize kot ceketleri de kapsıyor. Artık yeni sezonda tüm kot ceketler bir beden büyük geliyor.

******

2016 Sonbahar Sokak Modası

7- Dar kesim ve yüksek bel birleşiyor

Elleri ve beli yukarı kaldırıp, çabasız şık bir stili kucaklıyoruz. Yüksek bel kesimli pantolonlar tüm pantolonları ele geçirmiş gözüküyor.

*******

2016 Sonbahar Sokak Modası

8- Kemerleri sıkı bağla

Yeni sezon yolumuzu tekrar kalın kemerlerle kesiştiriyor. Bu sefer düğümlerle de kullanılan kemerler adeta kombinin olmazsa olmazları arasında yerini alıyor.

********

2016 Sonbahar Sokak Modası

9- Mutlaka kürk kapüşon

Sonbahar sokak modasında geçen sezonun galibi kürk, bu sefer ayrıntılarda yerini sağlamlaştırıyor.

*********

Sonbaharınız güzel geçmesi dileği ile...

Sokak modası, kombin önerileri için - modaviki.com - blog adresime de beklerim.