Editörün Seçtikleri Juss markası Oğuz Gıda’da parlayacak

Juss markası Oğuz Gıda’da parlayacak

14.01.2016 - 14:10 | Son Güncellenme:

Soğuk çay ve meyve parçacıklı meyve suyunu tüketiciler Juss ile sevecek

Juss markası Oğuz Gıda’da parlayacak

İçeçek sektörünün güçlü temsilcisi Oğuz Gıda A.Ş., Aslanoba Şirketler Grubu'na ait Juss Meyve Suyu markasını tüm üretim makineleri ile birlikte satın aldı.

Haberin Devamı

1997’den beri faaliyet gösterdiği içeçek sektöründe adı kaliteli ve sağlıklı üretimle özdeşleyen Oğuz Gıda, Adana, Sakarya ve Bolu’daki üç ayrı fabrikanın yanı sıra yeni yatırımlarıyla da istikrarlı büyümesini sürdürüyor.

Oğuz Gıda, son olarak Juss markasını da bünyesine dahil edip, sektördeki yükselişi ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

DAREN DE OĞUZ GIDA BÜNYESİNDE

Türkiye’nin içeçek sektöründeki 10 büyük firması arasında yer alan Oğuz Gıda Genel Müdürü Osman Oğuz, konuya ilişkin açıklamasında, bünyelerindeki Daren markasına olduğu gibi Juss markasına da yatırım yaparak, pazardaki iddiasını büyüteceklerini söyledi.

HAFIZALARDAKİ SEMPATİK AYI KARAKTERİ

Yakın zamanda televizyon ekranlarında sempatik ayı karakteriyle arz-ı endam eden Black Bruin ile basılı ve dijital mecrada sıkça yer alan Daren markasını da bünyesinde bulunduran firmanın Genel Müdürü Osman Oğuz, Juss markası ile yeni bayilikler oluşturacaklarını kaydetti.

Haberin Devamı

MEYVE PARÇACIKLI MEYVE SUYU

Meyve suyu ve gazlı içecek üretiminin yanı sıra Daren Ice Tea ve Black Bruin enerji içeceği üretimiyle ürün portföyünü sürekli genişlettiklerini belirten Osman Oğuz, Juss markasıyla soğuk çay ve meyve parçacıklı meyve suyu üretimleri yapacaklarını kaydetti.Oğuz, yeni markalarıyla sektördeki pazar paylarını yüzde 100 artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Adana, Sakarya ve Bolu’da olmak üzere üç fabrikasında üretimlerini gerçekleştiren Oğuz Gıda, Adana fabrikalarında kendi meyvelerini işleyerek meyve suyu ve gazlı içecek, Sakarya fabrikasında meyve suyu, gazlı içecek, süt, ice tea, limonata ve enerji içeceği üretimi yapıyor. Bolu fabrikasında ise meyveli ve sade maden suyu üretimi gerçekleştiriyor.

Yazarlar