Stil Kemal Tanca’dan Sezonun Son İndirim Fırsatı…

Kemal Tanca’dan Sezonun Son İndirim Fırsatı…

29.08.2013 - 09:47 | Son Güncellenme:

Şık ve rahat olmanın tek adresi Kemal Tanca, 2013 İlkbahar&Yaz sezonunun en beğenilen bayan ayakkabılarında sezon fırsatları sunuyor.

Kemal Tanca’dan  Sezonun Son İndirim Fırsatı…

Ayakkabı denilince ilk akla gelen marka Kemal Tanca 2013 İlkbahar&Yaz koleksiyonu 39 tl, 59 tl, 79 tl, 99 tl, 119 tl. Stoklarla sınırlı bu indirimi tükenmeden alın.

Her sezon fark yaratan tasarımları ile kendine özgün koleksiyonlara imza atan Kemal Tanca, 63 yıllık deneyimi ve mükemmeliyetçiliğinden aldığı güçle sezon trendlerini ayakkabı, çanta ve kemerde kendi tarzıyla tekrar yorumluyor. Stil sahibi kadın ve erkeklerin markası olan Kemal Tanca, her zaman en beğenilen, en güvenilen marka olarak dikkat çekiyor.

2013 ilkbahar&Yaz sezonunda özellikle lacivert, mavi ve vizon tonlarında süetler ön plana çıkarken, taban tercihi olarak günlük kullanıma uygun rahat edilebilecek kauçuk veya hazır tabanlar kadınların vazgeçilmezleri olarak yerini alıyor.
Erkek ayakkabılarında, %60 a varan indirim, kösele ürünlerde ise yaz olduğu için yumuşak deriler tercih ediliyor. Rugan deriler kullanılarak yapılan spor ayakkabılar alışılmışın dışında olduğu için gençler tarafından tercih ediliyor. Bu tür ayakkabıların yan taraflarında genelde markayı temsil eden tokaların kullanılması spor olan ürünlere şıklık katıyor.

Tüm ürünlerde rahatlık ön planda tutuluyor.

Gladyatör sandalatler, stillettolar, dolgu topuklar, günlük ayakkabılar bayan grubunda seçim yapmanızı zorlaştırırken, erkekler içinde renkli spor koleksiyonu ile gece ayakkabıları ve günlük modeller tasarımlarıyla büyüleyecek. Bayan koleksiyonunda turkuvaz ve fuşya renkler ön planda. Topuk boylarının kısaldığı bu yaz sezonunda birbirinden renkli, taşlarla süslenmiş ayakkabılar mevcut.

Yeni açılan mağazaları ile başarı grafiğini her geçen gün yükseltiyor.

Yazarlar