Editörün Seçtikleri Kendinizi özel hissedeceğiniz gelinlikler

Kendinizi özel hissedeceğiniz gelinlikler

20.01.2015 - 10:11 | Son Güncellenme:

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürürken avantajlardan da faydalanın

Kendinizi özel hissedeceğiniz gelinlikler

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek tasarımların yaratıcısı Oleg Cassini, web sitesi üzerinden aldığınız gelinlik randevularında yüzde 10 indirim sunuyor. olegcassini.com.tr’ye girerek hem düğününüzün her aşamasına renk katacak yüzlerce farklı ürünü Türkiye’nin her yerinden sipariş edebilir, hem de gelinlik randevusu alarak indirimden faydalanabilirsiniz. Randevunun ardından Oleg Cassini mağazalarına gittiğinizde sadece sizinle ilgilenecek stil danışmanları ile kendinizi çok özel hissedecek, size en uygun gelinliği seçmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.

Hayatınızın en mutlu gününde hayallerinizi gerçeğe dönüştüren tasarımların yaratıcısı Oleg Cassini, web sitesi üzerinden aldığınız gelinlik randevularında anında yüzde 10 indirim sunuyor. Siz de hemen bugün olegcassini.com.tr adresine girerek birbirinden göz alıcı gelinlik modellerini incelemeye başlayabilir ve randevunuzu çok kısa bir bilgi formu doldurarak anında alabilirsiniz.

Oleg Cassini’de kendinizi özel hissedeceksiniz

Hayallerinize giden yolda gelinlik seçmek, çok keyifli ve bir o kadar da yorucu olabilen bir aşama. Oleg Cassini mağazalarına randevulu şekilde gittiğinizde sizi stil danışmanları bekliyor olacak. Randevu saatinde yalnızca sizinle ilgilenen stil danışmanları, vücut tipinize uygun modellerin belirlenmesinden tutun, gelinliğinizle uyum sağlayacak taç, duvak, ayakkabı gibi detayların seçimine kadar birçok konuda sizlere yardımcı olacaklar. Bu şekilde kendinizi özel hissedecek, en doğru seçimi yaptığınız için çok mutlu olacaksınız. Üstelik randevunuzu internetten aldığınız için yüzde 10 indirim avantajından faydalanacaksınız.

Düğünün her aşaması için yüzlerce keyifli ürün kapınıza teslim

olegcassini.com.tr’de gelinliğin yanı sıra, nişan, kına, bekarlığa veda gibi anlarda ihtiyacınız olacak giysi ve aksesuarlar da yer alıyor. Her biri adeta birer mücevherin albenisini yansıtan, son trendleri ve klasikleri içeren abiye koleksiyonu, nedime kıyafetleri, ayakkabı, çanta, hediyelik eşya, kına tepsisi ve sepeti, bekarlığa veda partileri için eğlenceli photobooth malzemeleri gibi birçok farklı ürünü olegcassini.com.tr’den seçerek sipariş edebilirsiniz.

Türkiye’nin her yerine teslimat

Oleg Cassini online alışverişte Türkiye’nin her yerine teslimat garantisi veriyor. Siz de hayatınızın en özel gününe hazırlanırken olegcassini.com.tr adresini ziyaret edebilir, hem düğününüzün en başından sonuna kadar mükemmel geçmesini sağlayacak yüzlerce ürünü kolayca kapınıza sipariş edebilir, hem de site üzerinden randevu formunu doldurarak gelinliğinizde yüzde 10 indirim kazanabilirsiniz.

Yazarlar