Serinleten seks önerileri

Yaz aylarında hemen hepimizin aklından "Kış gelse de rahat rahat sevişsek!" cümlesi geçiyordur eminim. Sevişirken terlemek güzel şey de daha bismillah demeden terleyince pek de hoş olmuyor.

Doğası gereği de sürtünme kuvvetinin limitlerinin zorlandığı bir aktivite olan seks esnasında arada ateş çıkacak gibi geliyorsa buyrun buraya. İşte hem işleri kızıştıracak hem de serinletecek seks önerileri.

Oral seks öncesi bir bardak soğuk su içmeyi deneyin. Hayır, içinizin yanması geçsin diye demiyorum. Lakin sonunun sekse bağlanacağını düşünürsek seks öncesinde partnerinizi biraz soğutmak işleri daha da kızıştırabilir.

Haberin Devamı

Naneli şekeri kim icat ettiyse böyle kötü emellere alet edileceğini tahmin etmemiştir. Ağız kokusuna karşı ferahlatıcı bir etkisi olsun diye üretilen minik nane şekerlerinizi özellikle oral seks öncesinde yemeyi deneyin. Yanar mıyım demeyin. Siz deneyin :)

Birlikte duşun altına girin ve suyu soğuğa çevirin. Aşırı da soğuk yapmayın ki adamın vücudu tüm kanı kendini ısıtmak için kullanıp muhtelif bölgelere uğramayı unutmasın. Hafif serinlik iyidir. Hem soğuk suyun altında göğüslerinizin ve vücudunuzun ne kadar güzel görüneceğini de tahmin edemezsiniz.

Partneriniz yatakta sizi beklerken elinizde soğuk suyla ıslatılmış bir bez ile karşısına geçin. Sonra bezi hafifçe sıkarak vücudunu ıslatın. Hafif ve yavaş hareketler ile onu birazcık ıslattıktan sonra mevzuya devam edebilirsiniz. Dere kenarında çamaşır yıkıyor görüntüsü vermemeyi denerseniz daha etkili olur tabi.

Buz, seks hayatınızı inanılmaz canlandıracak bir oyuncağa dönüşebilir. Hem kendi vücudunuzda hem de onun vücudunda buz ile küçük oyunlar yapabilirsiniz. Oral seks öncesinde bir miktar buz emmek de her iki tarafın da hazzını arttıracaktır.

Serinletici kayganlaştırıcılardan deneyebilirsiniz. Yalnız kayganlaştırıcı sürmenin de bir adabı var. Öyle yağlı güreşlere hazırlanır gibi bol bol kullanmayın. Sonra adam tam sizi tutayım derken "fışk" diye elinden kayar gider duvara çarparsınız söylemedi demeyin. Sadece işleri kolaylaştıracak kadarı kafi.

Haberin Devamı

Lolipop