Editörün Seçtikleri Kısa Film Yarışması Başladı

Kısa Film Yarışması Başladı

03.01.2014 - 13:59 | Son Güncellenme:

“Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması Başladı

Kısa Film Yarışması Başladı

Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği (TSPAKB) tarafından düzenlenen “Kamera Elinde Geleceğin CebindeKısa Film Yarışması için başvurular başlıyor. Para biriktirerek geleceği garanti altına alma temalı kısa filmlerin yaratıcıları, 15 bin TL’lik birincilik ödülü için yarışacak.

“Yatırımlarınla güvence altına alacağın geleceğini filme almaya hazır mısın?” sloganıyla düzenlenen TSPAKB Kamera Elinde Geleceğin Cebinde Kısa Film Yarışması için başvuru süreci 25 Kasım’da başladı. Yurtiçi ve yurtdışından tüm katılımcılara açık olan kısa film yarışması için başvurular, 28 Şubat 2014 tarihine kadar www.kameraelindegelecegincebinde.com adresi üzerinden devam edecek.

18 yaşını dolduran herkesin katılımına açık olan yarışmaya katılmak için herhangi bir ücret ödenmiyor. En fazla üç dakikalık kısa filmlerin yarışacağı organizasyonda, birikim yaparak geleceği güvence altına alma temasını en iyi işleyen filmin sahibine 15 bin TL’lik ödül verilecek. İkinciye 10 bin TL, üçüncüye 7 bin 500 TL kazandıracak yarışma sonunda ilk 10’a giren yarışmacılar, TSPAKB’nin düzenlediği bir günlük eğitimlerden istediği birine ücretsiz katılma imkânı kazanacak.

SİYAD Üyesi ve Radikal Gazetesi Spor Servisi Şefi Uğur Vardan, Sinema Yazarı ve Haber Editörü Selin Gürel, BirGün Gazetesi Yazarı ve Sinema Eleştirmeni Cüneyt Cebenoyan, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Alp Birol ve TSPAKB Başkanı Attila Köksal’dan oluşan jüri, bugünden yapılan birikimlerle geleceğe sahip çıkmayı ve yön vermeyi hedefleyen en iyi filmleri seçecek.

TSPAKB, kısa film yarışması ile toplumda finansal bilincin artmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

GCMFOREX, Gedik Yatırım, Halk Yatırım, İş Yatırım, Oyak Yatırım, Vakıf Yatırım, XTB ve Yatırım Finansman kurumlarının desteğiyle hayata geçecek olan yarışmaya katılmak isteyen adaylar, www.kameraelindegelecegincebinde.com adresindeki başvuru formunu doldurarak yarışmaya katılabilir ve yarışma şartlarıyla ilgili daha detaylı bilgi alabilirler.

Yazarlar