Aile LÖSEV Alışveriş Şenliği

LÖSEV Alışveriş Şenliği

28.09.2007 - 13:22 | Son Güncellenme:

LÖSEV yine benzersiz nitelikte ve büyüklükte bir organizasyona imza atıyor.

LÖSEV Alışveriş Şenliği

1998 den bu güne lösemi hastalığı ile ilgili çalışmalarını sürdüren, LÖSEV 3500 lösemi çocuğumuzun ücretsiz tedavilerini sağlamanın yanı sıra onların ihtiyaç sahibi ailelerine maddi manevi destekler götürmeye devam ediyor. LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı yine benzersiz nitelikte ve büyüklükte bir organizasyona imza atıyor.

Haberin Devamı

LÖSEV’in Ramazan ayında başlattığı, lösemi hastalığının maddi ve manevi yükü altında ezilen imkânları kısıtlı 2000 aileyi hedef alan “Eşya Dağıtım Şenliği”nin ikincisi 23 Eylül Tarihinde Bursa Tüyap Fuar Merkezi’nde hayata geçirildi.
 
LÖSEV’e kayıtlı ailelerin yararlandığı, kuru gıdadan hazır giyime, oyuncaktan kırtasiyeye, temizlik malzemesinden mobilyaya birçok firmanın destekleri ile kurulan alışveriş merkezlerinde yüzlerce çeşit malzeme ailelerin beğenisine sunuldu. Aileler kendilerine verilen LÖSEV Hediye Çekleri ile 1000 YTL değerinde zevklerine ve ihtiyaçlarına göre gönüllerince alışveriş yaptılar.

Toplam 2 Milyon YTL lik yardımın LÖSEV Ailelerine dağıtılması hedeflenen organizasyonun 3. ayağı 6–7 Ekim tarihlerinde Ankara-Anfa Fuar Salonu’nunda hayata geçirilecek.

Yazarlar