Stil Moda trendlerine ulaşmak artık çok kolay!

Moda trendlerine ulaşmak artık çok kolay!

02.08.2013 - 14:52 | Son Güncellenme:

Sektörün şık moda tasarımlarını uygun fiyatlarla, kaliteden ödün vermeden tüketiciye sunan www.modaluna.com isimli e-ticaret sitesi online alışverişe girdi.

Moda trendlerine ulaşmak artık çok kolay

Kaliteli ve ucuz alışverişi mümkün kılmayı başararak, şık takı tasarımlarını müşteri ile buluşturan www.modaluna.com , özellikle hediye seçimi yapmakta zorlananlar baylara kolaylık sağlıyor.

Haberin Devamı



Takı-aksesuar ile başladıkları e-ticaret yolculuğunu giyim, iç giyim, ayakkabı ve çanta ile genişleten e-ticaret sitenin yöneticileri; kozmetik, parfüm, ev dekorasyon gibi çeşitlerle ürün yelpazelerini genişletmeyi sürdüreceklerini açıkladı. www.modaluna.com birinci yılının sonunda 1 milyon adet siparişe ulaşmayı hedeflerken mobil yaşamın dijital dünyanın trafik akışını değiştirdiğini düşünerek müşterilerine akıllı telefonlar ile mobil site üzerinden hızlı ve güveli alışveriş yapma imkânı da sunuyor.


Bu özel alışveriş deneyimine katılmak için ister bilgisayarınızdan isterse mobil cihazınızdan modanın yeni online merkezi www.modaluna.com ’u ziyaret edebilirsiniz.

Yazarlar