Editörün Seçtikleri Nutella'dan hiç bir yerde görmediğiniz tarifler!

Nutella'dan hiç bir yerde görmediğiniz tarifler!

30.05.2011 - 15:17 | Son Güncellenme:

“Kahvaltının Yıldızı” Nutella® için Türkiye’nin Profesyonel Aşçılık Okulu MSA’dan sofraları şenlendirecek yepyeni lezzetler!

Nutelladan hiç bir yerde görmediğiniz tarifler

İlk kez 1942 yılında tüketicileriyle buluşan Nutella®, uluslararası geçerliliğe sahip diploma veren Profesyonel Aşçılık Okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) ile yepyeni bir projeye imza attı. Nutella'nın ekmeğe sürülerek tüketilen bir besin olmasının yanısıra, farklı alternatiflerle de keyifle tüketilebileceğini deneyimlediğimiz projede, MSA tarafından çok özel tarifler yaratıldı.

Haberin Devamı


Yapılan araştırmalar ve yüzlerce tadım sonucunda yaratılan ‘Nutella ile Lezzetli Kahvaltı Tarifleri’nde; Nutella’lı krepten waffle’a, Nutella’lı açmadan donut’a, Nutella’lı biroche’dan pita’ya kadar birçok özel tarif bulunuyor. Hem geleneksel kahvaltıyı farklılaştıran, hem de yepyeni kahvaltı alternatifleri oluşturan Nutella®, günün ilk öğününde aileniz ve sevdikleriniz için hazırlayabileceğiniz şaşırtıcı ve lezzetli seçenekler yaratıyor.


Evde de kolayca hazırlanabilecek şekilde, özel olarak yaratılan “Nutella ile Lezzetli Kahvaltı Tarifleri” hem Nutella® severlerin, hem de Nutella® ile yeni tanışacakların beğenisini kazanacak. MSA tarafından hazırlanan tarifler çok yakında Nutella tüketicileriyle paylaşılacak.

Haberin Devamı

İlk defa 1942 yılında Ferrero’nun kurucusu pasta ustası Mr.Pietro Ferrero tarafından yaratılan Nutella®, zaman içerisinde tüm dünyada tüketilen ve en sevilen markalardan biri haline geldi. Günümüzde dünya genelinde senelik 600 milyon kavanozluk tüketim hacmi ile Nutella® özellikle kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olmuş durumda.
En kaliteli Türk fındıklarının ve özel kakaosunun yarattığı benzersiz formülü, hemen ayırt edilebilen lezzeti ve kolayca sürülebilir krema kıvamındaki dokusu ile kalite ve lezzetini sağlıklı cam kavanozu içerisinde 7’den 70’e herkese ve tüm sofralara taşıyor. Son derece besleyici bir yiyecek olma özelliğini de taşıyan Nutella®; fındık, lif, vitaminler ve antioksidanlar açısından oldukça zengin. Cam içerisindeki gıdaların tat ve kokusunun değişmeden uzun süre saklanmasını sağladığından, Nutella® lezzeti sadece cam kavanozda sunulmakta... Bu özellikleriyle besleyici kahvaltıların ve ailenin alışveriş listesinin de olmazsa olmazı haline geldi.

Yazarlar