Editörün Seçtikleri Özel uçakla terhis

Özel uçakla terhis

15.02.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Özel uçakla terhis

Özel uçakla terhis


Ünlü popçular tezkere aldı. 28 gün boyunca karşılaşmayan Tarkan ve Sandal ayrı uçaklarla Malatya'dan ayrıldı


       Bedelli askerliklerini tamamlayan Tarkan, Mustafa Sandal, Çelik, Soner Arıca ve Beyaz tezkerelerini aldı. Malatya 2. Ordu Komutanlığı Altay Kışlası Ulaştırma Er Eğitim Alayı'nın kapısından sırt çantasıyla sevinç içinde çıkan Tarkan'ı gazeteci ordusu karşıladı. "Aslanlar gibi askerliğimi yaptım. Çok mutluyum. Asker ocağında güzel dostluklar edindim. Güzel günler beni bekliyor" diyen Tarkan, kendisini bekleyen minibüse binerek korumalarının eşliğinde havalimanına hareket etti. THY'nin tarifeli uçağında yer ayırtan sanatçı, kendisini bekleyen çift motorlu sekiz kişilik And Air'e ait Falcon 10 tipi uçakla İstanbul'a gitti. Beylerbeyi'ndeki Bosphorus Pascha adlı otele yerleşen Tarkan'ın kentte iki hafta kalacağı ve yeni albüm çalışmasını tamamlayacağı öğrenildi.
       Tarkan'ın havalimanından ayrılmasından 15 dakika sonra da Mustafa Sandal geldi. Musti de Tarkan gibi kendisini bekleyen Metro Air'e ait Kingair B200 tipi pervaneli özel uçağa binerek İstanbul'a hareket etti. Sandal İstanbul'a gelir, gelmez evine kapandı.

Otelde gerginlik

       Tarkan'ın menajeri ve İstanbul Plakçılık sahibi Mehmet Söğütlüoğlu, geçen cumartesi gecesi yanında manken Nermin Tuncer ve Ece Ekemen ile Malatya'ya geldi. Konukların yerleştiği Altın Kayısı Oteli'ne pazar günü Tarkan da geldi. Ancak otelde dün sabah kavga çıktı. İddiaya göre Tuncer ve Söğütlüoğlu'nun aynı odada kalmalarına tepki gösteren otel sahibinin oğlu kapıyı yumrukladı. Polisin müdahale ettiği olay, yöneticilerin araya girmesiyle tatlıya bağlandı.

Beyaz'dan koğuş nöbeti

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki 2. Er Eğitim Ulaştırma Taburu'nda vatani görevini tamamlayan şovmen Beyazıt Öztürk'ü de (Beyaz) menajeri Necip Eraslan karşıladı. Beyaz, "Zorluk çektiğimi söyleyemem, zaten askerlik 18 ay yapılmadan anlaşılmaz. Sadece koğuş nöbeti tuttum. Ama yine de askerlik insanı olgunlaştırıyor. Her askerin yaptığı gibi ben de şafak saydım. Tabii 28 gün çabuk geçti. Burada edindiğim dostlukları hiç unutmayacağım. Tertiplerimle sivil hayatta da görüşeceğim" diye konuştu.
       Direksiyon başına geçen Beyaz, arkadaşlarının "Beyaz buraya, yumruk havaya" tezahüratları arasında otomobille ilçeyi terk etti.

Çelik'i sevgilisi karşıladı

       Vatani görevini Çanakkale 116. Jandarma Er Eğitim Alayı'nda tamamlayan Çelik Erişçi de terhis olduktan sonra kendisine ait kırmızı spor otomobille feribota binerek İstanbul'a döndü. Çelik'e askere giderken olduğu gibi yine manken sevgilisi Buket Saygı eşlik etti.
       Aydın 1. Jandarma Er Eğitim Taburu'ndan tezkere alan Soner Arıca da sabah erken saatlerde diğer bedellilerle birlikte tezkeresini alıp, arkadaşlarıyla vedalaşarak ayrıldı.


Yazarlar