Makyaj Parfüm ve Kozmetikte İndirim!

Parfüm ve Kozmetikte İndirim!

21.12.2011 - 13:32 | Son Güncellenme:

MissPera.com, ünlü kozmetik ve parfüm markalarını yüzde 20'ye varan indirimlerle sunarak Yılbaşı alışverişine renk getiriyor.

Parfüm ve Kozmetikte İndirim

Parfüm ve kozmetik alışveriş sitesi MissPera.com, Yılbaşı özel kampanyası ile Yılbaşı için sevdiklerine parfüm ve kozmetik ürünleri almayı düşünenleri ve yeni yılda daha bakımlı olmak isteyenleri mutlu ediyor.


MissPera.com'da ünlü kozmetik ve parfüm markalarına ait ürünler yüzde 20'ye varan indirimlerle sunulurken, Ocak ayı sonuna kadar parfüm seti ve parfüm alışverişlerinde 19,90 TL değerinde Olay Active Hydrating krem hediye ediliyor. Yüksek hizmet kalitesi, geniş ürün yelpazesi ve rekabetçi fiyatları ile fark yaratan MissPera.com Yılbaşı alışverişini keyfe dönüştürüyor.


MissPera.com ile Yılbaşı alışverişi çok kolay!


Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo gönderimi, en geç 3 gün içinde ürün teslimi ve 30 gün içinde ücretsiz kargo ile iade kabulü gibi özellikleriyle kolaylık sağlayan MissPera.com, mağaza mağaza gezmeden, kolay, keyifli ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunuyor. MissPera.com müşterileri, Chanel'den Ralph Lauren'e, Moschino'dan John Frieda'ya pek çok seçkin markaya ait ürüne kolayca ulaşabiliyor.

Yazarlar