Dekorasyon Porland Armelle ile Baharın Tazeliği Evinize Yansıyor

Porland Armelle ile Baharın Tazeliği Evinize Yansıyor

20.04.2012 - 11:51 | Son Güncellenme:

Porland Porselen'in yeni koleksiyonuyla sofralar şenleniyor.

Porland Armelle  ile Baharın Tazeliği Evinize Yansıyor

Porland Porselen'in Armelle Koleksiyonu ile içiniz açılacak. Sevdiklerinizle günün her saatinde her türlü ikramınızı paylaşabileceğiniz cıvıl cıvıl renk ve desende Armelle Koleksiyonu ile dilediğiniz takımı oluşturmanız mümkün olacak.

Pembe, turuncu, yeşil renkleri ve Çiçekli desenleriyle; sosluktan kahvaltı tabağına, Türk kahvesi fincanından sütlüğe, demlikten çay tabağına, peynir tabağından baton pasta tabağına, tabaklı kupadan yumurtalığa, minik sevimli kAselerden sempatik tuzluklara, porselen bardaklardan cam bardaklara kadar sofralarınız ve mutfaklarınız yaz-kış Porland'la çiçek açacak, içiniz ısınacak.

Porland Armelle ile porselen ve cam sofra ürünlerinin yanı sıra aksesuar ve tekstil ürünleri ile de sizlere sınırsız seçenekler sunuyor. Cıvıl cıvıl kahvaltı sofraları, sıcak, samimi, romantik çay saatleri ile yaratıcılığınızın tadına varacaksınız. Porland, Armelle koleksiyonu ile hayatınıza renk, lezzet ve keyif katacak. Armelle koleksiyonu tüm Porland satış noktalarında sizleri bekliyor.

Yazarlar