ZORDUR GÜLE GÜLE AŞKIM DEMEK

Haberin Devamı

Biten bir ilişkinin ardından kafanızda fırtınalar esse de, ne yapacağınızı bilememenin çaresizliği ile bakışlarınız kilitlenmişçesine öylece kımıldamadan sadece bakakalırsınız.
Söyleyeceğiniz onca söz ‘bitti’ kelimesinin ardından boğazınızda düğümlenir. Gözden kayboluncaya kadar arkasından bakar; beyniniz yaşananların gerçek olamayacağını düşünür, sizi teselli etmeye çalışırken, kalbiniz gerçekleri çoktan anlamış ve kanayan kalbin damlaları gözünüzden gözyaşı olarak damlamaya başlamıştır bile.
Bir ilişkide hayatın gerçekleri ve öte tarafta mantık ve duygularınız vardır. Bunları bir arada yürütmek iyi niyetin ötesinde bilgi, tecrübe, biraz sabır ve her şeyden önemlisi bencilce olmayan gerçek bir sevgi ister.
Bazen o kadar güvenir, inanırsınız ki arkanıza bakmadan güvenir, yaslanırsınız; âşık olmanın, aşkın, sevmenin ve sevilmenin keyfini çıkarır, bu mutlulukla şımarırsınız bile.
Bu mutluluğun keyfini çıkarırken; anlık değil ömürlük olması için planlar yaparken ‘güzel bir rüya görürken uykunun ortasında uyandırılmak gibi bir duygu, ne olduğunu bile anlayamadan altınızdaki sandalye hiç beklemediğiniz bir anda çekilir ve siz öylece kala kalırsınız.