Editörün Seçtikleri Rengarenk Mobee Nett 7" S800’ler ile bahar şenliği

Rengarenk Mobee Nett 7" S800’ler ile bahar şenliği

13.04.2012 - 15:39 | Son Güncellenme:

Mobee, kırmızı, pembe, mavi, beyaz ve siyah renkte tasarladığı Nett 7” S800 tabletler ile bahar havası estiriyor.

Rengarenk Mobee Nett 7 S800’ler ile bahar şenliği

Cihaz, üstün özelliklerinin yanı sıra şık tasarımı ve göz alıcı renkleriyle de kullanımı zevkli hale getiriyor.

Haberin Devamı

Mobee tarafından geliştirilen ve Android 2.2 sürümünü kullanan Mobee Nett 7" S800 Tablet, 800x480 çözünürlükteki yüksek hassasiyetli 7” dokunmatik ekranı ile konforlu mobil iletişim sunuyor. Mobee Nett 7” S800 Tablet; teknolojiyi yakından takip eden, bulunduğu her ortamda dünya ile bağ kurmak, internette gönlünce gezinip alışveriş yapmak, trendleri takip etmek, kesintisiz mobil iletişimin keyfini çıkarmak isteyenler için ideal seçim oluşturuyor. Kırmızı, pembe, mavi, beyaz ve siyah renkleriyle adeta bir çiçek bahçesi yaratan tablet, şık tasarımıyla da öne çıkıyor.

Kullanıcıların hayatına renk katan Mobee Nett 7" S800, KDV dahil 199 TL’lik fiyatla sunuluyor.

Flash 10.1 desteği ile internette tam özgürlük ve sınırsız eğlence…

Haberin Devamı


Birçok uygulamanın üretimde yüklendiği (Hesap makinesi, ofis programlarını kolayca ve hızla açmayı, oluşturmayı ve düzenlemeyi sağlayan Documents to Go, e-posta, Galeri, G-mail, saat, hava durumu, web tarayıcı, MSN, müzik, dokunmatik ayarlar, Youtube, uygulama market, video, takvim, Skype.) tablette, uygulama Market’ten de eğlenceli uygulamalardan indirmek mümkün. Trafik yoğunluğunu görüntüleyebilmek için İBB trafik uygulaması, pdf görüntüleme uygulaması, yarış, strateji gibi çeşitli oyunlar da indirilebilir. Android 2.2 için 50.000’den fazla uygulama ile sanal dünyanın eğlenceli yönünü keşfedebilirsiniz…

Mobee Nett 7” S800’te internet üzerinden banka işlemlerini kolayca yapıp, e-posta gönderip alabilir, çevrimiçi gazete okuyabilir, Facebook gibi sosyal medya araçlarında gezinebilirsiniz. Flash desteği ile internette tam özgürlük sağlayan tablette, video izlemek için gerekli formatı bulmanıza da gerek yok. Ayrıca, çoklu dokunmatik ekranı ile internet sayfalarını iki parmağınızla yakınlaştırıp uzaklaştırmak da çok eğlenceli…

800 MHz Via 8650 işlemci kullanan Cihaz, 256 MB bellek, 2 GB dahili depolama alanının yanında 32 GB'a kadar mikro SD kart desteği ile kullanıcıya ulaşıyor. Güçlü kablosuz ağ kartı ile mükemmel internet kullanımına imkan veren Nett, ethernet kablosu ile de bağlantı sağlayabiliyor. 0.3 mp web kamerasıyla da fotoğraf ve video çekimlerinde mükemmel sonuç yaratıyor.

Haberin Devamı

1 hoparlör, 1 kulaklık girişi, 2 USB girişi, 1 ethernet girişi, 1 mikro SD kart girişi ve dahili mikrofon bulunan cihaza USB çıkışı ile USB flash bellek, mouse ve klavye bağlayabilirsiniz. G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştiriyor, bu sayede ekranı ister yatay ister dikey halde kullanabilirsiniz. 5 saatlik kullanım süresi ise mobil bilgisayar kullanımını daha da konforlu hale getiriyor.

Yazarlar