Estetik Saçlar yeniden doğuyor!

Saçlar yeniden doğuyor!

19.12.2008 - 15:13 | Son Güncellenme:

Revage Saç Rejuvenasyonu Tedavisi ile incelmiş saçların tedavisini yapmak, biostimülasyon ile yeni saç gelişimi yaratmak ve yapılan klinik çalışmalara göre saç dökülmesini %85 oranında önlemek artık mümkün.

Saçlar yeniden doğuyor

Sektöründe bir çok ilke imza atan, en son teknolojileri ve FDA onaylı cihazları kullanmasıyla tanınan Onep’de 3L Teknik ile Revage Saç Rejuvenasyonu Tedavisi ile incelmiş saçların tedavisini yapmak, biostimülasyon ile yeni saç gelişimi yaratmak ve yapılan klinik çalışmalara göre saç dökülmesini %85 oranında önlemek artık mümkün.

Haberin Devamı

Saçlar yeniden doğuyor

3L Teknik ile Revage Saç Rejuvenasyonu Tedavisi, saç dökülmesi sorunu yaşayan erkekler ve kadınlar için yeni ve devrim niteliğindeki bir non-invazif teknolojidir. İncelmiş saçlarla mücadele eden patentli, mükemmel bir lazer çanağı kullanılır. Güçlü ancak düşük seviyede lazer enerjisi kullanılarak uygulanan lazer ışınları, kafa derisindeki saç foliküllerine ulaşır ve onları uyarır. Kozmetik lazer olarak sınıflandırılan bu uygulama hem erkeklerde hem kadınlarda kullanım için güvenlidir. Etki gösterme mekanizması, Massachusets General Hospital’da ve Harvard Üniversitesi’nde Wellman Labs for Photomedicine tarafından belgelenmiştir. Birçok hekim, Wellman Labs ile işbirliği halinde ileri klinik araştırmalara devam etmektedir. Klinik çalışmalarda saptanan ortalama yeni saç gelişimi oranı yaklaşık % 40, saç dökülmesinin engellenmesi %85 olarak tespit edilmiştir.

Haberin Devamı

Saçlar yeniden doğuyor

3L Teknik ile Revage Saç Rejuvenasyonu Tedavisi yapan Revage 3L Saç Rejuvenasyon Lazerinin, etkili ve güvenli biçimde hücresel metabolizmayı ve protein sentezini uyardığı ve kan akımını artırarak doku yenilenmesini sağladığı klinik ve bilimsel olarak kanıtlanmıştır. 3L Teknik ile Revage Saç Rejuvenasyonu Tedavisi ile haftalar içinde gözle görülür sonuçlar alınabilir.

3L Teknik ile Revage Saç Rejuvenasyonu Tedavisin uygulama protokolü doktorun belirleyeceği periyoda uygun olarak gerçekleştirilir. Doktor ara kontrollerle ilave uygulama önerebilir veya kişinin durumuna veya gösterilen ilerlemeye dayanarak protokolde değişiklikler yapabilir. Uygulama tamamen ağrısızdır. Her uygulamanın uzunluğu yaklaşık 20 dakikadır. 3L Teknik ile Revage Saç Rejuvenasyonu tedavisinin herhangi bir yan etkiye neden olmaksızın sağlıklı saç oluşumunu 16 hafta içinde % 38 oranında artırdığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Patentli teknolojisi, Revage 3L Saç Rejuvenasyon Lazerinin klinik anlamda başarı sağlamasının temelini oluşturur.


3L Teknik ile Revage Saç Rejuvenasyonu Tedavisi nedir?

3L Teknik ile Revage Saç Rejuvenasyonu Tedavisi, dökülen ve incelen saçlar için geliştirilmiş ağrısız, ileri teknoloji ürünü bir rotasyonel fototerapi lazer sistemi İle gerçekleştirilen bir tedavidir. Düşük seviyeli lazer (LLL; Low Level Laser) kullannılan yöntemde incelmiş saçlarla mücadele eden patentli bir lazer çanağı kullanılır. Patentli işlem, tedavi süreci boyunca 670nm lazer ışını vermek üzere gerektiği gibi ayarlanmış 30 döner diyot kullanımı aracılığıyla tüm kafa derisinin kapsanmasını sağlar. Revage, “soğuk” lazer olarak adlandırılır, çünkü herhangi bir termal bileşene sahip değildir.

Haberin Devamı

Saç neden dökülür?

DHT olarak da bilinen Dihidrotestoteron saç folliküllerinin bir zamanlar sahip olduğumuz dolgun, sağlıklı saçlar üretmeyi durdurmalarına neden olur. Kan dolaşımı azalır ve folliküller, hücresel atık ürünlerle dolu sağlıksız debris ve besin maddeleriyle tıkanır.

3L Teknik ile Revage Saç Rejuvenasyonu Tedavisi etkisini nasıl gösteriyor?
Program, saç kaybınızın kontrol altına alınması ve dökülen saçlarınızın yeniden çıkması için doktor kontrolünde uygulanacak spesifik belirli bir tedavi sürecinden oluşur. Bu programın, uygulayan insanların % 85’inden fazlasında saç dökülmesi durdurulup, saç gelişiminin yenilediği klinik olarak kanıtlanmıştır.

Haberin Devamı

Herhangi bir yan etkisi var mı?
Hayır. 3L Teknik ile Revage Saç Rejuvenasyonu Tedavisinin herhangi bir kısa veya uzun vadeli yan etkisi yoktur; herhangi bir sağlık problemi yaratmadığı yönünde olup tedavide kullanılan Revage 3L Saç Rejuvenasyonu Lazeri FDA onaylıdır.

Can yakıcı bir uygulama mıdır?
Hayır. Programın herhangi bir aşamasıyla ilişkili olarak ağrı ortaya çıkmaz. Bu lazer, termal bileşeni bulunmayan bir Düşük Seviye Diyot lazeridir. Kafa derisinde ve saç folliküllerinde kan dolaşımının artmasına bağlı olarak kullanım sırasında bir karıncalanma hissiyle karşılaşılabilir.

Bu tedavi ne zamandır pazarda bulunuyor?
Bu program Amerika’ya 5 yıl kadar önce girmiştir.

Sonuçları ne zaman görülmeye başlanır?
İki veya dört ay içinde belirgin bir düzelme görülmeye başlanır. Her bireyin verdiği yanıt, kişinin saç dökülmesi öyküsüne bağlı olarak bireysel değişkenlik gösterir.

Haberin Devamı

3L Teknik ile Revage Saç Rejuvenasyonu Tedavisi kimler için uygundur?
Birinci ve en önemli aşama, bir doktor tarafından kişiye özel olarak oluşturulan ve izlenen tedavi Revage 3L Saç Rejuvenasyonu Lazeri ile uygulanır. Genel olarak;
• Saçlarında incelme veya hasar gözlenen hemen herkesde
• Mikro greftlerin daha iyi tutması ve saçın daha gür çıkması için saç ektirenlerde
• Saçların daha kısa sürede yeniden çıkmasına yardımcı olmak için estetik yüz germe operasyonu sonucu saç dökülmesi yaşıyanlarda uygulanır.

3L Teknik ile Revage Saç Rejuvenasyonu Tedavisi kadınlar için uygun mu?
Kadınlar erkeklere oranla daha değişken bir saç dökülmesi profiline sahiptirler. Kadınlar açısından temel sorun, daha iyi bilinen bir saç dökülmesi profiline sahip erkeklerin tersine, kadınların yaygın saç dökülmesi paterni olarak adlandırılan saç dökülmesi profiline sahip olmalarıdır. Bu, ”haberci” bölgesel dökülmeler olmaksızın tüm kafa derinizde yaygın dökülme ve incelme olacağı anlamına gelir. 3L Teknik ile Saç Rejuvenasyonu tedavisi lazer ışınının özel bir çanak formuyla sağlanan kapsama alanı nedeniyle yumuşak ve tutarlı bir non invazif tedavi için çok idealdir. Saçların olması gerektiği gibi doğal biçimde yenilenmesi için vücudu uyaran Revage 3L Saç Rejuvenasyonu Lazeri saf lazer ışını uygulaması ile birlikte ilaç alınmasına gerek yoktur, yaşam tarzında herhangi bir aksama, kesinti olmaz.

3L Teknik ile Saç Rejuvenasyonu Tedavisi kaç seansta uygulanıyor? Seanslar ne kadar sürüyor?
3 L Teknik ile Saç Rejuvenasyonu Tedavisi doktor kontrolünde periyotlarının belirlendiği bir tedavidirHer lazer uygulamasının uzunluğu yaklaşık 20 dakikadır. Doktor ilave uygulama önerebilir veya kişinin durumuna veya gösterilen ilerlemeye dayanarak bu protokolde değişiklikler yapabilir.

3L Teknik ile Saç Rejuvenasyonu Tedavisi Türkiyede nerelerde yapılıyor ?
Türkiye’de bu tarz bir teknoloji henüz yok. İlk defa Onep ve M-Onep’lerde kullanılmaya başlayacaktır.

Bu tedaviyle birlikte herhangi bir ürün kullanılması gerekir mi? (Krem,Jel,İlaç vb…)
Hayır, gerekmemektedir. Ancak bazı kombine tedaviler arzu edilirse kullanılabilir. Bununla birlikte saç ekimi ameliyatı sonrası greftlerin daha fazlasının tutup, daha sağlıklı olması için kombine kullanımı tavsiye edilmektedir.

3L Teknik ile Saç Rejuvenasyonu Tedavisinin saç ekiminden farklı sonuçları nelerdir?
Saç ekiminde tamamen ölü olan foliküllerin yerine canlı foliküller taşınmaktadır. Lazer ışını tamamen ölmüş olan bir folikülde fayda sağlayamaz. Bu durumlarda tek çözüm ameliyat olacaktır. Bununla birlikte bu operasyon sonrası saç lazerinin kullanımı, ekilmiş olan saçları stimüle ederek daha fazla saç greftinin ilk seferde tutup ameliyat sonuçlarının daha iyi olmasını sağlayacaktır.

3L Teknik ile Saç Rejuvenasyonu Tedavisi hangi durumlarda tercih edilir?
Saç dökülmesi ve yıpranması problemi yaşamaya başlamış ancak saç folikülleri tamamen ölmemiş, gözle görülemeyecek kadar zayıf da olsa foliküllerin canlı olduğu kişilerde tercih edilir.

Ayrıntılı Bilgi İçin: Banu Ayanoğlu NV İletişim Danışmanlığı 0216 3805245/ 0533 356 97 15

Yazarlar