Editörün Seçtikleri Samsung Galaxy Mini, “akıllı” fiyatlarla sadece Avea’da

Samsung Galaxy Mini, “akıllı” fiyatlarla sadece Avea’da

26.03.2012 - 11:52 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy Mini ayda sadece 13 liradan başlayan fiyatlarla Avea’da...

Samsung Galaxy Mini, “akıllı” fiyatlarla sadece Avea’da


Samsung’un Android’de pazar lideri konumunu güçlendiren Galaxy Mini, bugünden itibaren cazip fiyatlarla Avealıların beğenisine sunuluyor

Teknolojinin en son trendlerini en başarılı kampanyalarla müşterilerine sunan Avea; şimdi de çarpıcı tasarımının yanı sıra, kullanışlı donanım özellikleriyle mobil deneyimi eğlenceli ve kolay hale getiren Samsung Galaxy Mini’yi Avealıların beğenisine sunuyor.

Android işletim sistemli akıllı telefon Samsung Galaxy Mini, özellikle sosyal yaşamlarına önem veren Avealıların tercihi olacak. Dinamik tasarımı ve fonksiyonel donanım özellikleriyle eğlenceli bir mobil deneyim sunan Samsung Galaxy Mini, Avea’da ayda sadece 13 liradan başlayan fiyatlarla, 26 Mart’ta Avea İletişim Merkezleri’nde kullanıcıyla buluşacak.

Avea’ya uğramadan akıllı telefon alınmaz
Kampanya dönemi boyunca, sadece Avea’da satılacak olan Android işletim sistemli akıllı telefon Samsung Galaxy Mini’nin son derece uygun fiyatlarla satışa sunulmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, “Teknolojiyi yakından takip ediyor, yenilikçi ürünler ve farklı işletim sistemlerini desteleyen akıllı telefonları, rekabetçi tekliflerimizle müşterilerimize sunuyoruz. Dünya genelinde çok büyük bir başarı yakalayan Android işletim sistemli Samsung Galaxy Mini, stile önem veren, performans ile uygun maliyetten ödün vermek istemeyen Avealılar için ideal bir seçenek oluşturacak. Sene başından bu yana gerçekleştirdiğimiz çarpıcı kampanyalarla artık akıllı telefon almak isteyenlerin ilk durağı haline geldik ” dedi.

Android Gingerbread işletim sistemi ile çalışan Galaxy Mini; Google Maps, Gmail, G-talk gibi Google servisleriyle en kullanışlı asistanız olacak. Bununla birlikte, Social Hub uygulması Galaxy Mini kullanıcılarına Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım ağlarına tek bir ekrandan erişebilme olanağı sunuyor. Galaxy Mini, 3.14 inç dokunmatik ekranında sunduğu yüksek görüntü kalitesinin yanı sıra, 3.2 MP kamerasıyla anı yakalamanızı sağlıyor. TouchWiz arayüzü ise kullanım tercihlerinize göre telefonunuzu kişiselleştirme olanağı sunuyor. Radyo, Mp3 player ve 3,5mm kulaklık girişi ise özellikle müzik severlerin ilgisini çekecek gibi görünmekte. Kampanya süresince sadece Avea İletişim Merkezleri’nde bulunabilecek Samsung Galaxy Mini, Google Play Market’ten yüzbinlerce ücretsiz uygulama indirme olanağı ve 2GB MicroSD kart hediyesiyle birlikte ayda sadece 13 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yazarlar