Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

2 Ekim Haftası

2 Ekim haftası Neptün’ün sert açıları akılları karıştırıp, aldanmaya yatkın bir ruh hali verecek. Bu yüzden önemli kararlar ve konuşmalar yapmaktan uzak duralım.

2 Ekim Pazartesi Ay Boğa burcundayken haftaya başlayacağız. Merkür ve Neptün’ün açısı sebebiyle dalgınlık, odaklanmada zorluk yaşanabilir. Maddi konularda risk almamak önemli.

3 Ekim Salı ise günün ikinci yarısını zihinsel olarak daha verimli geçirmek mümkün.

4 Ekim Çarşamba geçmişe dönük konular gündemimizde olacak. Kendimizi sabote edecek davranışlardan uzak duralım.

Haberin Devamı

5 Ekim Perşembe, girişimler için 15:31 sonrasını değerlendirebiliriz. Özellikle akşamüstü saatleri daha toleranslı olacağız. 5 Ekim’de iletişim gezegeni Merkür, 22 Temmuz’a kadar ilerleyeceği Terazi burcuna geçecek. Bu süreçte iletişim şeklimiz daha diplomatik olacak. Olayları objektif değerlendirme, çift yönlü görebilme yeteneğimiz artacak. Bir yandan da fikirler arasında kararsızlık, seçim yapmada zorlanma yaşayabiliriz. Düşüncelerimiz ilişkiler üzerine odaklanacak. Karşı tarafın ne dediğini, ne yaptığını daha çok önemseyip, hep bir denge tutturma çabasında olacağız. Haksızlıklara da göz yummakta zorlanacağız.

6 Ekim Cuma Neptün’ün Mars ile etkileşimi sebebiyle geçmişte ilişkide zorlanılan bir konu ile ilgili harekete geçmek gerekebilir. Günün ikinci yarısı daha hassas olma eğilimi sebebiyle alıngan davranışlardan kaçınalım.

7 Ekim Cumartesi Ay Yengeç burcunda ilerlerken olayları abartma ihtimalimize karşın aşırılıktan uzak durmaya özen gösterelim. Özellikle akşam saatlerinde duygularımızı kontrol etmek daha zor olabilir.

8 Ekim Pazar Ay Aslan burcunda olacak. Gün genelinde keyfimize öncelik vereceğiz.

2 Ekim haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Özel hayatınızdaki beklenmedik gelişmeler sizi şaşırtacak. Sağlığınıza, özellikle de sindirim sistemi sorunlarına dikkat etmeniz önemli. İş hayatınızda kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmaların yaşanabileceği bir hafta. Evinizle ve gündelik rutinlerinizle ilgili aksaklıklarla uğraşmanız gerekebilir. Eğitimle ya da yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

İş hayatınızdaki belirsizliklerin gündeminizde olacağı bu hafta iletişimde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Ebeveynlerinizle ilgili konularla da ilgilenmeniz gerecek. Evinize ait problemleri halledeceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Maddi konularda çok iyimser davranmamanız gereken bu hafta ailevi konularla da ilgilenmeniz gerekecek. İkili ilişkilerde ise kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Harcamalarınızla, giderlerinizle ilgili belirsizliklerin yoğun olacağı bu hafta ani gelişen olaylar karşısında sakin kalmaya gayret edin. İşinizle ilgili etkin hissedeceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

İkili ilişkilerde sizin dışınızda gelişen konularla uğraşmanız gerekebilir. Kendinizi değersiz hissedeceğiniz olaylara karşı ani tepki vermemeye gayret edin. Fevri davranmazsanız kendinizi net ifade ederek kuvvetli hissedeceksiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN TERAZİ

Çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde belirsizliklerin ön planda olacağı bu hafta bel ve böbrek hassasiyetlerine karşı da dikkatli olmanız gerekiyor. Evinizde yarım kaşan işlerinizi tamamlayacaksınız.

YÜKSELEN AKREP

Hiçbir konuda risk almamanız gereken bir hafta. Çocuklarınızla ya da özel hayatınızla ilgili durumlarda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Gruplar içinde aktif olacaksınız.

YÜKSELEN YAY

Ailevi konuların, evinizle ilgili yapılması gerekenlerin sürüncemede kalacağı bu hafta olaylara iyimser yaklaşmakta zorlanabilirsiniz. İşinizde fazla eleştirel davranmazsanız kazançlı çıkabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Bu hafta yakın çevrenizle, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Diyaloglarınızda yönlendirici ve otoriter olmamaya gayret edin. Eğitimle ya da hukuki konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN KOVA

İkili ilişkilerde değerinizi sorgulayacağınız bu hafta yatırımlarınız konusunda da gerçekçi kararlar almaya dikkat edin. Aile içinde fikir çatışmaları yaşanabilir. Beklemediğiniz kişilerden güzel haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Fedakarlığın sınırlarını zorlamamanız gereken bir hafta. Krizli durumların içinde kalmamak için alanınızı korumaya gayret edin. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha rahat ve güçlü hissedeceksiniz. 

Hepimize güzel bir hafta olması dileğimle, sevgiler.