PembeNar Sevgililer günü’nde evlenme teklifi!

Sevgililer günü’nde evlenme teklifi!

30.01.2012 - 15:26 | Son Güncellenme:

Evlenme teklifi etmek için bugünü seçtiyseniz acele edin. Planlamanız gereken çok şey var!

Sevgililer günü’nde evlenme teklifi

Sevgililer Günü evlenme teklifi için en çok tercih edilen günlerdendir. Pek çok erkek sevdiği kadınla hayatını birleştirmek için bugünü bekler. Ancak biraz orijinal olmak her zaman işe yarayacaktır.

Öncelikle evlenme teklifinin olmazsa olmazı bir tek taş yüzük alın. Alırken de biraz dikkatli davranın. Nitekim hayatı boyunca evlenme teklifi beklediği için hemen her kadın tek taş pırlantaların boyutları, fiyatları ve renk yelpazeleri hakkında geniş bilgiye sahiptir. Siz cebinizi düşünürken bir çuval inciri berbat etmeyin.

Evlilik teklifi için hoş ve güzel bir restoranda yer ayırtın. Hatta eğer aranızdaki samimiyet el veriyorsa lüks bir otelde bir oda da ayırtabilirsiniz. Mumlar, şarap, enfes yemekler, tatlılar ve hediyeler. Onun başını döndürmek için bunlar yeterli olacak diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Onu kesinlikle evinden alıp getirin. Güzel kıyafetleriyle otobüse ya da taksiye yalnız başına binip gelmesini beklemeyin. Gece boyu ona güzel iltifatlar edin. yüzüğü yemeğin 5. dakikasında vermeyin. Onunla önce güzel bir gece geçirin. Ne kadar romantik olduğunuzu gösterin. Gecenin sonunda onu şaşırtarak evlenme teklifini yapın.

Sevgiliye alınabilecek en güzel hediyedir ufak bir pırlanta. Sevginizin bir ömür boyu süreceğine dair bir işaret olsa da bunu güzel sunmak gerekir. O nedenle evlilik teklifi için seçtiğiniz parfümden mekana kadar her şey önemlidir.

Bunları yapacak bütçeniz olmayabilir. Hiç önemli değil! Kadınlar parayla değil sevgiyle hazırlanan sürprizlere bayılırlar. Kendi hazırlayacağız yemeklerle onu evinde bekleyebilir, iki kadeh şarap koyabilir ve sevdiğiniz şarkı eşliğinde ona evlenme teklifi edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey istemek. İstediğinizde ne kadar romantik bir erkek olduğunuzu göreceksiniz.

Yazarlar