Stil Şık ve rahat yılbaşı koleksiyonu

Şık ve rahat yılbaşı koleksiyonu

14.12.2015 - 15:07 | Son Güncellenme:

125 yıldır Polo sporundan ilham alarak şık tasarımlarına yansıtan U.S. Polo Assn., yeni sezon koleksiyonu ile yeni yılda şıklığınıza şıklık katacak.

Şık ve rahat yılbaşı koleksiyonu

125 yıllık polo sporundan ilham alan ve modern hayatın akışına uygun tasarımlar sunan U.S. Polo Assn, yeni yıla girerken birbirinden güzel yılbaşı hediye seçenekleri sunuyor. Farklı kombin seçenekleri ile yılbaşı partilerinin ve davetlerinin en gözde tarzlarını yansıtıyor.

Haberin Devamı

U.S. Polo Assn., kadın koleksiyonu bu yıl daha feminen

U.S. Polo Assn. yeni sezon kadın koleksiyonunda, esnek ve rahat triko elbiseler ön planda. Pullar, payetler ve taşlarla daha feminen bir görüntüye sahip olan kıyafetler, çanta, fular, atkı ve bere gibi aksesuarlar ile zenginleştirilebiliyor. Bu yıl U.S. Polo Assn. tasarımlarda yer alan puantiyeli, çiçekli ve ekose gömlekler de hediye seçenekleri arasında dikkat çekiyor.

Kaşmir karışımlı, saç örgülü ve düz basic triko kazaklardan oluşan kazak alternatifleri ise soğuk kış günlerini ısıtacak diğer bir hediye seçeneğini olarak karşımıza çıkıyor.

U.S. Polo Assn. erkekleri için rahatlık yine ön planda

Rahat kesim pantolonlar, triko kazaklar, gömlek ve blazer ceketler ise U.S. Polo Assn.’nin yeni sezon erkek koleksiyonunda en dikkat çeken yılbaşı hediyeleri arasında yer alıyor. Daha sportif ve seçkin alternatifler için sweatshirt ve binici pantolonları ile yapılan kombinler, farklı tarzlar denemek isteyenlere sesleniyor.

Yazarlar