Stil Şimdi renkli kış zamanı

Şimdi renkli kış zamanı

07.01.2020 - 14:12 | Son Güncellenme:

Kış stilinin en kilit parçası olan dış giyimde hem aradığınız sıcaklık hem de iddialı görünümün tamamlayıcı parçası NetWork Sonbahar/Kış 2019-20 koleksiyonunda!

Şimdi renkli kış zamanı

NetWork Sonbahar/Kış 2019-20 kadın koleksiyonu, soğuyan havayla birlikte her sezon olduğu gibi bu sezon da dış giyime kalite ve zamansızlık imzasını atarak kırmızıdan, laciverte, toprak renginin bin bir tonundan vazgeçilmez ekruya kadar birçok renk ve model seçeneği ile tüm tasarımlarında fark yaratıyor. Bu yıl da etkisi süren ton sür ton trendinin en sevilen parçaları olan camel ve kahverengi kabanlara, aynı renkteki triko elbiseler eşlik ettiğinde her daim şık ve zarif bir görünüm yakalamanız mümkün. Kabanlarda en çok öne çıkan renklerden biri olan mercan ise, kışın romantik ve bir o kadar güçlü tarzını yansıtmak isteyenler için alternatiflerin başında geliyor.

Haberin Devamı

Günlük giyimin olmazsa olmazı puffer montlar ise bu sezon mat, parlak ve desenli olmak üzere; beyaz, kırmızı, turuncu, lacivert ve siyah seçenekleri ile en renkli kışı ayağınıza getiriyor. Spor şıklığı sezonun öne çıkan trendlerinden ekose ile birleştiren, yakası kürklü kaşe kabanlar ve püskül detaylı ceketler de koleksiyonda yerini alıyor. NetWork dış giyim koleksiyonundaki en sevilen parçaların başında gelen deriler ise alışılmışın dışındaki oversize kalıplarla, kahverengi kürk yaka detaylarını birleştiren güçlü ve maskülen tarza öncü modeller sunuyor.

NetWork, Sonbahar/Kış 2019-20 erkek dış giyim koleksiyonu da mevsim boyunca tarzınızı cesurca yansıtacak parçalar sunuyor

Şimdi renkli kış zamanı

NetWork Sonbahar/Kış 2019-20 erkek koleksiyonu, kendinden emin ve iddialı görünümü seven erkekler için geniş bir dış giyim seçkisini sunuyor. Yaka ve kollarda kullanılan kürk detaylarının yanı sıra dikiş ve kumaş kalitesiyle NetWork dilinde yorumlanan dış giyim koleksiyonu, soğuk kış günlerinde stilinizin en güçlü parçası olacak. Toprak tonlarının maskülenlikle buluştuğu uzun kabanlar kahverengi, ekru, gri gibi birçok soğuk ve sıcak tonlarla renk alternatifleri sunuyor. Yakası çıkarılabilen kürk detaylı paltolar ve kaşe kabanlar ise dış giyimde şıklık arayan erkeklere hitap ediyor.

Haberin Devamı

Mat, parlak ve baskılı alternatifleriyle sezonun olmazsa olmazı puffer montlar, kırmızıdan laciverte, siyahtan griye birçok renk alternatifi sunarken spor ve şık görünmek isteyenlerin kilit parçası. En sade görünümü bile iddialı hale getiren napa montlar ise pelüş iç detayları ile bu sezon kış kombinlerinin en trend parçası olmaya aday. Ayrıca ince, hafif ama bir o kadar da sıcak tutan NetWork Essential serisi montlar da serin havaların kurtarıcısı olacak.

 

Yazarlar