Estetik Suyun mucizesi ile tanışın!

Suyun mucizesi ile tanışın!

26.07.2013 - 15:53 | Son Güncellenme:

Bakımı ve güzelliği seven kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi, doğanın yatıştırıcı etkisine sahip Avéne Termal Su birçok dermatolojik sorunlarla mücadelede mucizevi güç sağlıyor.

Suyun mucizesi ile tanışın

Avéne Dermatoloji Merkezi’nde 200 yılı aşkın süredir dermatolojik hastalıkların tedavisinde kullanılan “Avéne Termal Suyu” yatıştırıcı, tahriş giderici ve anti-oksidan etkiye sahiptir.

Haberin Devamı

Avéne Dermatoloji Merkezi’nde araştırmacılar tarafından yapılan çalışmalarla ortaya çıkan Avéne Termal Suyu'nun özellikleri;

Hassasiyeti azaltır: Cildin reaksiyon göstermesinden sorumlu olan hücrelere etki eder. Böylece cilt daha az reaksiyon göstermeye başlar.

Hücresel iletişimi arttırır: Hücre membranlarını güçlendirerek cildin dengesini sağlar.

Bağışıklık sistemi hücrelerini güçlendirir: Cilt kendini daha iyi savunur.

Avéne Termal Suyun kullanımı çok kolay ve pratik. Buğu şeklinde püskürtün ve 2-3 dakika bekledikten sonra nazikçe kurulayın.

Sadece eczanelerden temin edebileceğiniz Avéne Termal Suyu, cerrahi operasyon sonrasında, ciltteki kızarıklıklarda, kaşınma ve kesiklerde, akne tedavisi sonrası bakımı, dermatolojik ve cerrahi müdahalelerden sonra bile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Makyaj temizliğinde, tıraş sonrası, bebeklerin hassas cildini yatıştırmada, epilasyon sonrası, spordan sonra, seyahat sırasında kullanılabilen Avéne Termal Su kadın, erkek, çocuk tüm aile bireylerinin rahatlıkla kullanabileceği bir vazgeçilmez olarak hayatımıza girdi.

Yazarlar