Aile Tatilin son haftasını eğlenceli geçirin

Tatilin son haftasını eğlenceli geçirin

01.02.2010 - 10:24 | Son Güncellenme:

Yarıyıl tatilinde çocuklar için düzenlenen aktiviteler devam ediyor. Sıkıcı ve monotonluktan uzak bir tatil geçirmek isteyenlere tiyatrodan kültür turlarına, alışverişten özel mönülere kadar pek çok seçenek var

Tatilin son haftasını eğlenceli geçirin

Ücretsiz tiyatro günleri
BKM tarafından yazılıp sahnelenen “Bay Hooop Evde Şamata” adlı müzikli, danslı çocuk oyunu bugün ve yarın saat 11.00 ve 13.00’te Beşiktaş Kültür Merkezi’nde. Oyunu izlemek isteyen çocuklar biletleri Beşiktaş Kültür Merkezi gişelerinden ücretsiz temin edebilirler.

Haberin Devamı

Kültür turları başladı
Alışveriş merkezi Carousel, düzenlediği kültür turları ile öğrencileri Rahmi M. Koç Müzesi’ne götürüyor. 2-5 Şubat tarihlerinde düzenlenecek kültür turları ise özel tasarlanan renkli, nostaljik Carousel otobüsleriyle gerçekleştiriliyor.

Göz kırpan arabalar
“Arabalar”, göz kırpan yeni modelleri ile çocukların karşısında. Arabalar aynı zamanda bakılan yöne göre gözlerini açıp kapatıyor. Seride Şimşek McQueen, Mater, Sally, Doc, Chick, Kral gibi karakterlerin farklı modelleri yer alıyor.

Küçük balığın büyük mücadelesi
Pınar Kido Çocuk Tiyatrosu, “Küçük Kara Balık” adlı oyunu 28 Mart’a kadar her cumartesi-pazar Profilo Alışveriş Merkezi’nde, saat 11.15’te sahneliyor. İranlı yazar Samed Behrengi’nin aynı ismi taşıyan öyküsünden sahneye konan oyun, kendisi küçük ama yaşam yolculuğundaki mücadelesi büyük bir balığı anlatıyor. Oyunu izlemek ücretsiz.

Haberin Devamı

Özel ürünlerde indirim
IKEA’da çocuklar düzenlenen çeşitli aktivitelere katılabiliyor, aileleri ile birlikte yemek yediklerinde çocuk mönüsünü ücretsiz alabiliyor. Ayrıca renkli minderler, yumuşak oyuncaklar, salıncak, boya kutusu gibi çocuklara özel ürünlerde indirim de var.

Çocuklar Ben10’e dönüşecek
Ben10 çizgi filminin baş kahramanı olmak isteyen çocuklar yarın Palladium alışveriş merkezinde buluşacak. Kurulacak sahnede kamera karşısına geçecek çocuklar, özel çekim teknikleriyle çok sevdikleri Ben10’a dönüşecekler.

Yazarlar