Editörün Seçtikleri Tiziana Terenzi Luna Koleksiyonu

Tiziana Terenzi Luna Koleksiyonu

12.11.2015 - 15:48 | Son Güncellenme:

Tiziana Terenzi anıların geleceğine adanmış yeni projesini sunuyor.

Tiziana Terenzi Luna Koleksiyonu

Tiziana Terenzi Luna Collection” temelini klasik koleksiyondan alan sanatsal bir keşif niteliğinde... Bu koleksiyon yeniden keşfetmenin esansını içeriyor ve bizi kaybettiğimizi sandığımız güzelliklere kavuşturuyor.

Haberin Devamı

Terenzi, yirmi yılı aşkın zamandır sabırla aranan ve hatta bencilce korunan nadir içerikleri, en sıradışı projesi “Tiziana Terenzi Luna Collection” ile sunuyor.

Parfümü açıp içinize çektiğinizde bir ritüel tekrarlanıyor ve şişenin içindeki tüm kayıp şeylere sahip oluyorsunuz. Bu parfümlerden birini kullanmak, size bir mucize gibi hissettiriyor.

Tiziana Terenzi Luna Collection, sizi, aya, kaybettiklerinizi aramaya doğru destansı bir yolculuğa çıkarıyor.

“Ay ışığındaki büyülü ve mutlu akşamlar, sırrını sadece kullanacak kişilerin bildiği, nadir bulunan ve değerli esanslardan oluşan özel bir koleksiyona ilham verdi.”

“Bu küçük ama muazzam hazine, herkese verilemeyecek kadar zor bulunan kıymetli esanslardan oluşur. Kimseyle paylaşılmamıştır.”

Haberin Devamı

Koleksiyonun ilk parfümü Andromeda’nın üst notalarında bergamot, kesilmiş çimen, ylang ylang, yasemin; orta notalarında lilyum, menekşe yaprakları, Bulgar gülü, armut özü, gün çiçeği, şeftali; alt notalarında ise hindistan cevizi tozu, amber, vanilya, kaşmir, abanoz, tonka fasulyesi, pudra şekeri bulunuyor.

“Andromeda’yla ilk kez, onun sonsuz güzelliğiyle sarılmış, parlak ve büyüleyici bir yıldız rotası sayesinde, ülkemizin az bilinen bölgelerinden birinde yer alan Sibillini Dağları’nda yürüyüş yaparken karşılaştık. Adeta Doğa Ana’nın gerçek bir mucizesi olan doğal ve kendiliğinden gelişen bir olaya şahitlik ediyorduk.”

Paolo Terenzi

Fiyat 100 ml 870 TL

Beymen Zorlu, Beymen Nişantaşı, Debenhams Niche Corner, Harvey Nichols Kanyon, Harvey Nichols Ankara, Brandroom Nişantaşı, Brandroom Suadiye, Brandroom Mall of Istanbul, Brandroom Palmarina Yalıkavak mağazalarında satışta!

Yazarlar