Stil Topuklu ayakkabıda devrim!

Topuklu ayakkabıda devrim!

28.04.2011 - 11:21 | Son Güncellenme:

Fransız tasarımcı Raphael Young, yüksek topuklu olduğu halde düz bir ayakkabı kadar rahat olan modeli yarattı.

Topuklu ayakkabıda devrim

Yüksek ökçeleri sevenler için muhteşem haber! Fransız tasarımcı Raphael Young, yüksek topuklu olduğu halde düz bir ayakkabı kadar rahat olan modeli yarattı. Esnek bir tabana sahip olan bu tasarım, ayakkabı sektöründe bir devrim olarak kabul gördü.

Haberin Devamı

Tasarımının patentini alan Raphael Young, bu buluşun çok ilgi göreceğinden emin. ‘R-Flex’ adlı ayakkabının topukları çelik ihtiva ediyor, deri tabanında lateks jel dolgusu var ve ayak altındaki toplarda ise kauçuk dolgusu. Ayrıca, ayakkabıyı düz tutacak ve topuğun bükülmesini önleyecek bir de ‘bükülmeyen çelik aksesuarı’ var.

Elbette böyle bir tasarımın ucuz olması beklenemez; sahip olmak isteyenlerin tek çift için 1000 lirayı gözden çıkartması gerekli… Ama reklamlarında yer alan ‘bütün gün hiç acı hissetmeyerek giyebilirsiniz’ iddiası o kadar inanılmaz ki bunu hak ediyor gibi!

12 yıldır böyle bir tasarımı planladığını belirten tasarımcının aklında her zaman çok daha esnek ve giyenin doğal yürüyüşüne uyum sağlayacak bir ayakkabı yaratmak varmış.

Haberin Devamı

Ayakkabı tercihi kadınların kişiliğini yansıtıyor!

Topuklu ayakkabıda devrim

Yazarlar