Aşk Ünlülerin ilişkilerinden çıkarılan dersler

Ünlülerin ilişkilerinden çıkarılan dersler

02.07.2010 - 12:47 | Son Güncellenme:

Kendimizi hiç tanımdağımız insanların özel hayatlarını okumaktan alıkoyamıyoruz, peki bu bilgilerin bize hiç mi katkısı yok?

Ünlülerin ilişkilerinden çıkarılan dersler

Ünlülerin özel hayatlarıyla ilgili her gün yeni bir haber görüyoruz, çoğuyla ilgileniyoruz da üstelik. Bize katkılarının ne olduğunu düşünüyor muyuz, yoksa maksat vakit geçirmek, eğlenmek mi? Biz yine de ünlülerin ilişkilerinden hangi ana fikirleri çıkarabileceğimizi merak ettik:

Haberin Devamı

Jennifer Aniston: Ne kadar güzel, zengin ya da başarılı olduğunuz fark etmez; 40 yaşına kadar hala evlenip çocuk sahibi olmadıysanız, insanlar sizin mutsuz ve umutsuz olduğunuza dair konuşmaya devam eder.

Eminem ve Kim Mathers: Para işleri yoluna koyabilir ama bazen de bir çiftin arasına girebilir. Karını öldürmekle ilgili şarkılar yazmak da pek akıllıca bir fikir değildir.

Madonna: Kardeşiniz yerine kocanızın tarafını seçecek iseniz, ondan tamamen vazgeçmeden önce bir gizlilik anlaşması imzalattığınızdan emin olun. Size ne kadara mal olursa olsun!

George Clooney’s eski kız arkadaşları (hepsi): Bir adam size sizinle evlenmeyeceğini söylüyorsa, ona inanın.

Paris Hilton, Vanessa Hudgens, Kim Kardashian ve diğerleri: İş dijital fotoğrafçılığa geldiğinde, “sadece onun bakması için” diye bir şey yoktur!

John Edwards & Eliot Spitzer: Aldatırken yakalandığınızda, beyhude inkarlar ve zayıf özürlerden daha kolay bir şeyler denemelisiniz.

Haberin Devamı

Anne Hathaway: Şüpheli gelirlere sahip kötü çocuklara son, Raffaello Follieri gibi!

Don Draper: Hayır, Jon Hamm değil, Mad Men’de oynayan adam. Yani karakter. Draper’ın tavrı son zamanlarda nahoş hareketler ile kınansa da, kendimize şunu hatırlatmayız ki ekranda tahrik edebilen şeyler gerçek hayatta hoş olmaktan oldukça uzak.

Spencer Pratt ve Heidi Montag: Birlikteliklerini gözünüzün içine içine sokan rahatsız edici çiftleri bilirsiniz. Bu henüz bahsettiğimiz ikili için geçerli değil ama onlardan önceki Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti gibi, kimler çok fazla böbürlense genellikle o iş yürümüyor.

Ashton Kutcher & Demi Moore/Bruce Willis & Emma Henning: Ashton 30, Demi 46. Bruce Willis ise 53 ve şu andaki model sevgilisi 29 yaşında. 16 yıl yaş farkı 26 yıl farka karşı ve eleştirilen kim? Demi. Yani erkekseniz sevgilinizin sizden kaç yaş küçük olduğunun önemi yok ama kadınsanız her zamanki gibi bu da başınıza sorun olacaktır!

Yazarlar