Editörün Seçtikleri Wee Baby ile rahat bebekler

Wee Baby ile rahat bebekler

19.07.2017 - 11:12 | Son Güncellenme:

Annelerin her zaman gönül rahatlığıyla kullanabileceği ürünler geliştiren Wee Baby, bakım ürünleri kategorisine eklediği ıslak havlu annelerin yine gözdesi olacak.

Wee Baby ile rahat bebekler

Bebeklerin hijyeni için en sık kullanılan ürünler arasında yer alan ıslak havlular, bebek alt değişiminin yanı sıra el ve vücut temizliği için de yoğun olarak tercih ediliyor. Bebek ciltlerinin hassas olması ise, annelerin ıslak havlu seçerken dikkatli olmasını gerektiriyor.

Haberin Devamı

Annelerin her zaman gönül rahatlığıyla kullanabileceği ürünler geliştiren Wee Baby, bakım ürünleri kategorisine eklediği ıslak havlu annelerin yine gözdesi olacak. Bebeklerin hassas tenine özel olarak geliştirilen ıslak havlu, parfüm içermeyen pamuklu dokusuyla bebeklerin cildini hijyenik bir şekilde nazikçe temizliyor, zarar vermiyor.

Bebeklerin hassas cildinde kullanılacak ürünlerin özenle seçilmesi büyük önem taşıyor. Bebeklerinin sağlıklarını her şeyden çok önemseyen annelerin aradığı tüm özellikleri taşıyan Wee Baby Islak Havlu, paraben ve alkol içermiyor. Krem özü ile de yumuşaklık hissi veren Wee Baby Islak Havlu ile bebeğinizin temizliğini sağlarken içiniz rahat edecek.

Yazarlar