Editörün Seçtikleri Yıpranmış saçlar John Frieda ile canlanacak!

Yıpranmış saçlar John Frieda ile canlanacak!

29.11.2016 - 16:01 | Son Güncellenme:

Kafein etkisinden ilham alan John Frieda'nın Luxurious Volume serisi kadınların daha dolgun ve hacimli saça sahip olmalarını sağlıyor.

Yıpranmış saçlar John Frieda ile canlanacak

Luxurious Volume tüm gün hacim kazandıran sabitleyici saç spreyi, ince telli sönük saçlarınıza doğal görünümlü bir hacim ve tüm gün süren bir tutuş kazandırmayı destekler. Ultra hafif Luxurious Volume hacim kazandıran sabitleyici saç spreyi, şimdi içeriğindeki canlandırıcı kafein kompleksi ile saçınıza en yüksek seviyede tutuş ve taranabilirlik sağlamak üzere formüle edilmiştir.

Haberin Devamı

Kullanım şekli: Kutuyu iyice çalkalayınız. Ürünü dik bir şekilde, saçınıza 25-30 cm uzaklıkta tutunuz. Şekillendirilmiş saçınıza eşit bir biçimde püskürterek uygulayınız. Daha fazla hacim için, spreyi sıktıktan sonra,saçınızın tepe bölgesini elinizle yukarı doğru iterek kabartınız.

Luxurious Volume hacim kazandıran saç köpüğü, saçlarınıza dokunulası bir hacim ve tutuş kazandırmayı destekler. Ekstra hafif Luxurious Volume hacim kazandıran saç köpüğü, şimdi içeriğindeki canlandırıcı kafein kompleksi ile saçlarınıza yapışkanlık hissi olmadan uzun süreli bir dolgunluk katmaya yardımcı olur.

Kullanım şekli: Ürünü çok iyi çalkalayınız ve ters çeviriniz. Avucunuza bir miktar sıkınız. Havlu ile ıslaklığı alınmış nemli saçınıza eşit bir şekilde uygulayınız. Saçınızın hacmini artırmak için saç kurutma makinası ile kurutup şekillendiriniz.

Yazarlar