Aşk Yurda dönmeden önce internette aşk arıyorlar

Yurda dönmeden önce internette aşk arıyorlar

03.06.2015 - 14:24 | Son Güncellenme:

Yurtdışındaki Türkler memlekete dönüş öncesi internette aşk arıyor

Yurda dönmeden önce internette aşk arıyorlar

Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi Siberalem’in verilerine göre, yaz ayları yaklaşırken yurda dönme hazırlığı yapan Türkler internet üzerinden “aşk” arayışına hız veriyor. Özellikle Almanya ve Hollanda gibi Türklerin yoğun olarak yaşadığı ülkelerde Siberalem.com üzerinden Türkiye’deki kullanıcılarla sohbet edenlerin oranı, Mart ayından bu yana yüzde 22 oranında arttı.

Haberin Devamı

Yurt dışında yaşayan Türklerin birçoğu, yaz tatili için memlekete dönüş hazırlığı yaparken, bir yandan da internet aracılığıyla Türkiye’den sevgili arayışına giriyor. Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi Siberalem’in verileri de, yaz ayları yaklaşırken yurtdışında yaşayan Türklerin internette aşk arayışını hızlandırdığını ortaya koyuyor.

Özellikle Almanya ve Hollanda gibi Türklerin yoğun olduğu ülkelerde Siberalalem.com’a giriş yapan ve Türkiye’den kullanıcılarla sohbet edenlerin oranı, Mart ayından bu yana yüzde 22 oranında arttığı belirtildi. Yurtdışında Siberalem’i kullananların yüzde 36’sını kadınlar oluştururken, Siberalem’de aşk trafiğinin en yoğun olduğu ilk üç ülke Almanya, Hollanda ve ABD oldu.

Yazarlar