Sektorel Yayinlar Regus, paylaşımlı ofisleriyle fark yaratıyor

Regus, paylaşımlı ofisleriyle fark yaratıyor

29.11.2017 - 14:18 | Son Güncellenme:

Paylaşımlı hazır ofis alanında dünya lideri olan Regus, 100 ülkede, 3.000 lokasyondan oluşan ağı ile dünyanın önde gelen noktalarında birkaç dakikalığına veya birkaç yıllığına çalışmak için uygun, yüksek kalitede ve çalışmaya hazır ofisler sunan 4 milyon metrekareye ulaşmıştır.

Regus, paylaşımlı ofisleriyle fark yaratıyor

Türkiye’de de bu konseptin öncülüğünü yapıyor. Altı şehirde yer alan toplam 24 ofisiyle geniş bir ağa yayılan Regus, sunduğu geniş olanakları ve farklı hizmet seçenekleriyle ‘bağımsız ama beraber çalışma konsepti’nin yaygınlaşmasında önemli bir rol oynayarak fark yaratıyor. Regus Türkiye Ülke Müdürü Murat Özgönül, Regus’u tercih eden çalışanların hem tasarruf sağladığını hem de networking ve sosyalleşme şansı elde ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

İş yapış süreçlerinde yaşanan değişimlerin etkisiyle, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ‘paylaşımlı ofis’ kavramı hayatımıza gittikçe daha çok giriyor. ‘Co-working space’ olarak da bilinen bu ofisler, ‘esnek zaman diliminde, uygun ücretle, daha verimli ve ekonomik bir çalışma yaşamı için tüm altyapı ve servis hizmetlerini bir bütün olarak bünyesinde barındıran ofisler’ olarak tanımlanıyor. Hazır ofis sistemleri konusunda dünya lideri olan ve Türkiye’deki 18’inci yılını dolduran Regus da, tüketici talepleri doğrultusunda hem yeni konsept ve ayrıcalıklı hizmetleriyle, hem de geniş ağı ve lokasyon sayısıyla bu alanda yaratıyor. Toplam ofis sayısı 24 olan Regus’un İstanbul’da 18, Ankara’da iki, Adana, Gaziantep, İzmir ve Bursa’da da birer ofisi var. Ofis ve lokasyon sayısında yıldan yıl artış da devam ediyor.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için

OFİSLERDE NELER VAR?

Regus’un modern ofislerinde sekretarya hizmetlerinden kargoların ve tebligatların takibine, telefon hattından sınırsız internete, video konferans, toplantı ve sunum odalarından, mutfak ihtiyaçlarına kadar birçok farklı hizmet bulunuyor. Tüm bilgi teknolojileri ve telekom altyapısı kurulu olan, kullanıma hazır ofislerde veri güvenliği de yüksek teknolojili sistemlerle sağlanıyor. Ayrıca ofis kullanıcıları, Regus’un 3 binden fazla merkezinde geçerli wi-fi’ya da erişebiliyor. Ücretler ise tercih edilen ofisin büyüklüğüne, yerine, dâhil olan uygulamalara ve kontratın zaman dilimine göre değişiyor. Kiralamalar, saatlik, günlük, aylık ya da yıllık yapılabiliyor.

GENİŞ OLANAKLAR

Misafirler, Regus merkezlerinde yer alan paylaşımlı ofis alanlarında kendilerine özel olan masayı kiralıyor veya 6-8 kişilik büyük masaları paylaşıyor. Bu alanı ve masayı 7 gün 24 saat kullanabiliyor ve özel eşyalarını koyabilecekleri dolapları da her paylaşımlı ofis için sağlanıyor. Tüm bu olanakları bir paket halinde sunan Regus’u kullananların aynı zamanda önemli ölçüde tasarruf ettiğini de belirten Regus Türkiye Ülke Müdürü Murat Özgönül, Regus’un sağladığı networkinge ve sosyalleşme olanağına da dikkat çekti. “Bu modelle benzer vizyona sahip, farklı sektörlerde faaliyet gösteren kişiler bir arada çalışıyor. Bu sayede hem işle ilgili paylaşımlar yapıyor hem de sosyal ihtiyaçları gideriliyor. Böylece aynı anda farklı bir sinerji yaratılmış oluyor” diyen Özgönül, bu sistemin özellikle tek başına çalışan avukatlar, mimarlar, reklamcılar, yazılımcılar, yeni kurulan start uplar ve girişimciler için ideal olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

EZBERLERİ BOZUYOR

Hazır ofis sistemlerinde dünya lideri Regus, dünyada trend belirleyici bir marka olarak öne çıkıyor. Daha dünyada hazır ofis sistemlerinin konuşulmadığı bir dönemde iş yaşamını hazır ofis sistemleriyle tanıştırdıklarına dikkat çeken Murat Özgönül, “Ofis alanında trendleri belirleyen, insanların taleplerine cevap verebilen bir markayız. Bu doğrultuda havalimanı, benzin istasyonu gibi alanlarda da ofislerimizle yer alma planlarımız var. Bu yeni konseptlerle sektördeki ezberleri bozmaya devam edeceğiz” dedi.

REGUS HAKKINDA

Haberin Devamı

100 ülkede, 3.000 lokasyondan oluşan ağımız dünyanın önde gelen noktalarında birkaç dakikalığına veya birkaç yıllığına çalışmak için uygun, yüksek kalitede ve çalışmaya hazır ofisler sunan 4 milyon metrekareyi kapsamaktadır. Google, Toshiba ve GlaxoSmithKline gibi şirketler esnek çalışabilmek ve dünya genelinde büyüdükçe şirketlerinin daha başarılı olmasını sağlamak için Regus'u tercih etmektedir.

Esnek çalışmanın anahtarı uygunluktur. Bu yüzden Regus, 2,3 milyon üyenin ihtiyaç duyduğu her yerde (şehir merkezleri, banliyö bölgeleri, alışveriş merkezleri ve perakende satış noktaları, tren istasyonları, üniversiteler, otoban servis istasyonları ve hatta vakıf, dernek merkezlerinde) size çalışabileceğiniz alanlar sunmaktadır. Grubumuzun içinde yer alan Regus, Regus Express, Signature Group, Open Office, Spaces ve Kora gibi markalar ile geleneksel ofislerden yaratıcı düşünceyi ve işbirliğini artıran hareketli ve yaratıcı ortamlara kadar,her şirket kendisi için uygun bir çalışma konsepti bulmanın ayrıcalığını yaşamaktadır. 1989'da Brüksel, Belçika'da kurulan Regus'un merkezi Lüksemburg'da bulunmakta ve şirket Londra Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmektedir.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için