Son dakika servis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan servis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan servis haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42.280 servis haberi bulunmuştur.
Turizm bölgelerinde denetim artırılacakMuğla’da “Turizm Güvenliği Koordinasyon Toplantısı” yapıldı. İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’nun başkanlığındaki toplantıya, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Hüseyin Kurtoğlu, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Aydın Valisi Yakup Canbolat, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ve Muğla Valisi İdris Akbıyık katıldı.
İçişleri Bakanlığı açıkladı: Eğlence düzenleyen işletmelerin denetimleri daha da artırılacakİçişleri Bakanlığı, "Turizm Koordinasyon Toplantısı"nda alınan kararlar doğrultusunda, turizm bölgelerinde denetimlerin arttırılacağını, kararlara uymayan işletmelere ceza uygulanacağını bildirdi. İçişleri Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Muğla'da "Turizm Güvenliği Koordinasyon Toplantısı" yapıldı.
Erdoğan'dan çok net İsrail mesajı: Kimse bizi test etmeye yeltenmesinCumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail’in, İran’a yönelik terör saldırılarını yakından takip ediyoruz. Bu saldırıların Türkiye’ye olası etkileri konusunda bütün kurumlarımız teyakkuz halinde. Her türlü olumsuzluğa, her türlü senaryoya karşı hazırlıklarımızı yaptık ve yapıyoruz.Türkiye Cumhuriyeti, devletlerden bir devlet değildir. Kimse bizi başkalarıyla kıyaslamasın. Kimse bizi test etmeye, sınamaya, sabrımızı zorlamaya yeltenmesin" dedi.
Son dakika...Erdoğan'dan çok net İsrail mesajı: Kimse bizi test etmeye yeltenmesinCumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail’in, İran’a yönelik terör saldırılarını yakından takip ediyoruz. Bu saldırıların Türkiye’ye olası etkileri konusunda bütün kurumlarımız teyakkuz halinde. Her türlü olumsuzluğa, her türlü senaryoya karşı hazırlıklarımızı yaptık ve yapıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, devletlerden bir devlet değildir. Kimse bizi başkalarıyla kıyaslamasın. Kimse bizi test etmeye, sınamaya, sabrımızı zorlamaya yeltenmesin" dedi.
6 milyar dolar ihracat hedefiEndüstriyel mutfak ekipmanları alanında Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ikinci büyük fuarı olan HOSTECH by TUSİD, tüm dünyadan ve Türkiye’den en büyük toptancıları ve satın almacıları İstanbul’da buluşturdu.
Biber dolmasının püf noktası! Asla dağılmıyor, eşit pişiyorBiber dolmasının temelini doğru biber seçimi oluşturur. Her ne kadar bu tarif genellikle dolmalık yeşil biberle yapılsa da, her dolmalık biber aynı sonucu vermez. En uygun biberler; ince kabuklu, içi geniş, ancak çok uzun olmayan ve sap kısmı düzgün olanlardır. Bu tür biberler hem doldurması kolay olur hem de pişerken iç harcın dengeli dağılmasını sağlar. Ayrıca biberlerin çeperi çok kalın olmamalıdır, aksi halde pişme süresi uzar ve iç harçla aynı oranda yumuşamaz.
Işıl Öykü'nün ölümüne neden oldu! 48 saat sonra serbest bırakıldı: 'Bu bize niye reva görülüyor'Pendik’te Ömer Faruk Ballı (26) yönetimindeki otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Işıl Öykü Dinç'e (15) çarptı. Dinç kaza yerinde hayatını kaybetti. Ballı 1 gün sonra tutuklandı. 2 gün cezaevinde kalan Ömer Faruk Ballı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Dinç'in annesi Özlem Dinç, " Kızım için adalet istiyorum. Bir insanın canının değeri 48 saat olmamalı" dedi.
Klasik irmik tatlısından sıkılanlara pratik öneri! Hem pratik hem de lezzetli irmik toplarıBazı tarifler vardır; hem kolaydır hem de bir kere deneyince vazgeçilmez hale gelir. Klasik tatlılardan biraz uzaklaşmak, mutfakta fazla zaman harcamadan farklı bir lezzet sunmak isteyenler için irmik topları işte tam da böyle bir tarif. Ne fırın derdi var, ne de uzun bekleme süresi. Klasik irmik tatlısının ağır şerbetli yapısından sıkılanlara nefes aldıran bu pratik tarif, hem lezzetiyle hem de sunumuyla fark yaratmak isteyen herkesin favorisi olmaya aday.
Yaza özel atölyelerUSLA’da gastronomi eğitimleriGastronomi alanında eğitim veren USLA (Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi), bol alternatifli ve renkli programları ile 2025 yaz dönemine başlıyor...
Süt mısırı suyla haşlamayın! Yumuşacık süt mısır haşlama yöntemiSüt mısırı, yaz aylarının vazgeçilmez sokak lezzetlerinden biridir. Lezzetli, tatlı ve yumuşacık kıvamı ile küçükten büyüğe herkesin sevdiği bu özel mısır türü, doğru yöntemle pişirilmediğinde sertleşebilir ya da lezzetinden çok şey kaybedebilir. Pek çok kişi süt mısırını haşlarken sadece su kullanıyor; oysa bu, mısırın doğal aromasını bastıran ve dokusunu sertleştiren bir yöntem olabilir. Mükemmel sonuç için mısırın kendine has lezzetini ön plana çıkaran doğal ve etkili pişirme tekniklerine yönelmek gerekir.
Servis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.