Siyaset ‘Hedef iktidar’

‘Hedef iktidar’

15.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

İzmir'de konuşan Kılıçdaroğlu, iktidarı hedeflediklerini belirterek "Ne derlerse desinler inançla ve kararlılıkla adımımızı atacağız ve hedefimize ulaşacağız. Hedef halkın iktidarı, milletin iktidarı. Ülkeyi halkla birlikte yöneteceğiz" dedi…

‘Hedef iktidar’

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce yapılacak olan Buca Metrosu’nun temel atma töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ne derlerse desinler inançla ve kararlılıkla adımımızı atacağız. Hedef halkın, milletin iktidarı. Ülkeyi halkla birlikte yöneteceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu “Baskılara rağmen belediye başkanlarımız ellerinden gelen bütün çabayı gösteriyorlar. Tunç Başkanımız da diğer belediye başkanlarımız da bütün baskıları aşarak görevlerini sürdürüyorlar.  İzmir’in dağlarında çiçekler çok açtı ve açmaya devam edecek” dedi. Yapılan zamlarla artan elektrik faturalarına ilişkin hükümete seslenen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:  "Ankara’ya mesaj göndereyim; yakında toplayacaksın Bakanlar Kurulu’nu. Elektrik zamlarını geri al. Yüzde 127 zam yakışmıyor. Sarayında oturacaksın, her şeyin bedava olacak, vatandaşa gelince yüzde 127 zam.”

‘Beraber inşa edeceğiz’

Gençlere de seslenen Kılıçdaroğlu, “Hiç endişe etmeyin sevgili gençler. Gerçekten de güzel günler göreceğiz. Motorları maviliklere süreceksiniz. Bunun bütün altyapısını oluşturacağım. Bu ülkenin gençleri geleceği sakın yurt dışında aramayın. Yaşanacak bir ülkeyi Millet İttifakı ile beraber inşa edeceğiz. Siz güzel bir Türkiye’de yaşayacaksınız. Özgürlüğü yeniden tadacaksınız. Barışı, birlikte yaşamayı getireceğiz. Kimseyi inancı, kimliği, yaşam tarzı dolayısıyla eleştirmeyeceğiz. 84 milyonun kucaklaştığı güzel Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Moralinizi bozmayın. Sandık gelecek, onları demokrasi içinde göndereceğiz. Endişe etmeyin. Sabırla bekleyin. Derslerini vereceğiz" dedi.

Haberin Devamı

4 yılda tamamlanacak

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından Buca Metrosu’nun temal atma töreni gerçekleştirildi. Tören sırasında kazı görüntüleri eş zamanlı olarak ekrana yansıtıldı. 13.5 kilometrelik hatta sahip Buca Metrosu’nun, 4 yılda tamamlanması ve trenleriyle beraber 765 milyon euroya mâl olması bekleniyor.

Yeni il binasını açtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak için geldiği İzmir’de Konak’ta partisinin yeni il binasının açılışını gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, ardından Buca Belediyesi’nin ek hizmet binasının açılışını yaptı. Açılışın ardından nikah salonuna geçen Kılıçdaroğlu, Elif Karaman ve Erdoğan Demir’in nikahına katılarak şahitlik yaptı. Kılıçdaroğlu, nikahın ardından aile cüzdanını geline teslim ederek bir de bilezik hediye etti. CHP lideri, ardından da Buca Belediyesi’ni ziyaret etti. -İZMİR DHA

Haberin Devamı

‘Hedef iktidar’

14 Şubat paylaşımı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile çektiği selfieyi sosyal medya hesabından “Bugün İzmir’de, tarihinin en büyük yatırımının temelini attık. Neyse ki gün bitmeden eve yetiştik” notuyla paylaştı.