Siyaset Sezgin: Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete

Sezgin: Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete

11.08.2008 - 20:02 | Son Güncellenme:

İÇİŞLERİ eski bakanlarından İsmet Sezgin, AKP'nin alternatifsizlikten ayakta durduğunu belirterek, “Türkiye'de, halkla, orduyla, derneklerle, üniversitelerle kavgalı, kadroculuğun bu kadar egemen olduğu bir dönem görmedim. Bunun adı bindik bir alamete gidiyoruz kıyametedir” dedi.

Sezgin: Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete

55 yıllık siyasetçi İsmet Sezgin, Demokrat Parti (DP) Bodrum İlçe Teşkilatı'nın ziyaret etti. DP Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Beyler Koca ve partililerle sohbet eden İsmet Sezgin, konuşmasında AKP Hükümeti'ne yüklendi. Bugüne kadar böyle bir hükümet görmediğini ileri süren Sezgin, şunları söyledi:
Siyaset yapmak için insanları seveceksiniz, siyaseti severken ona bağlanacaksınız. Siyasette hedef ve ideolojiyi sağlam tutacaksınız. Bugün, siyaset yapan arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum. Türkiye’de, halkla, orduyla, derneklerle, üniversitelerle kavgalı, kadroculuğun bu kadar egemen olduğu bir dönem görmedim. Bunun adı, ‘Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyametedir.’ Bu koşullar altında siyaset yapılıyor. Elde baskıcı bir hükümet var. Bakanlığım süresinde, hiç kimseye karışmadım. Şimdiye kadar böyle bir devlet yönetimi de görülmedi. Sevgisizlik hakim olmuş. Bu hükümet yarınlara umut vermeyi kırdı.”
Sezgin, buradaki proğramının ardından 7'nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren'i ziyaret etti, Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Ali Şen’in onuruna verdiği yemeğe katıldı.