Dünyadan Futbol Acun Ilıcalı'dan dev anlaşma! Avrupa deviyle el sıkıştı

Acun Ilıcalı'dan dev anlaşma! Avrupa deviyle el sıkıştı

21.06.2023 - 19:45 | Son Güncellenme:

İngiltere Championship ekibi Hull City ve İrlanda Premier Ligi temsilcilerinden Shelbourne FC'yi satın alan Acun Ilıcalı, dikkat çeken bir hamlede daha bulundu. Türk iş insanının, Serie A devi Roma ile el sıkıştığı öne sürüldü.

Acun Ilıcalıdan dev anlaşma Avrupa deviyle el sıkıştı

Championship ekibi Hull City'i satın aldıktan sonra futbola yatırımları devam eden Acun Ilıcalı, kısa süre önce İrlanda temsilcisi Shelbourne FC'nin çokluk hisselerini devraldı. Futbola olan ilgisini artıran Acun Ilıcalı'nın dikkat çeken bir anlaşmada daha bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Hull City'de başkan yardımcısı olarak görev yapan Tan Kesler'in yürüttüğü operasyonun ardından Serie A devlerinden Roma ile el sıkışıldığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

TAN KESLER GÖRÜŞTÜ

Hull City Başkan Yardımcısı Tan Kesler, kısa süre önce İtalya'ya gitmişti. Serie A ekiplerinden Roma'nın sportif direktörü Tiago Pinto ile görüşen Tan Kesler'in sürpriz bir işbirliğine vardığı ortaya çıktı.

Hull Live'ın haberine göre; Roma ile Hull City arasında çok kapsamlı bir anlaşma imzalandı. Her iki takımın genç oyuncuların gelişim süreçlerinin en iyi şekilde sağlanması adına birlikte çalışacağı belirtildi.

Oyuncu alış ve satışı konusunda kulüplerin öncelik hakkına sahip olacağı kaydedildi. Altyapı konusunda iki takım arasında karşılıklı destek sağlanacağı vurgulandı. Kiralık oyuncu alışverişi konusunda da iki kulüp arasında önceliklerin olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Yazarlar