Antalyaspor Albert Riera geri dönüyor! Çifte şampiyonluk sonrası takımından ayrılmıştı

Albert Riera geri dönüyor! Çifte şampiyonluk sonrası takımından ayrılmıştı

03.06.2023 - 18:15 | Son Güncellenme:

Slovenya Ligi ekiplerinden Olimpija Ljubljana'da sezonu çifte kupayla kapatan Albert Riera, sürpriz bir kararla görevinden alınmıştı. İspanyol teknik direktörün Türkiye'ye geri dönebileceği öne sürüldü.

Albert Riera geri dönüyor Çifte şampiyonluk sonrası takımından ayrılmıştı

Profesyonel futbol kariyerini noktaladıktan sonra 2 sene boyunca yardımcı antrenörlük yapan Albert Riera daha sonra Slovenya'nın yolunu tutmuştu. Olimpija Ljubljana'daki ilk yılında sezonu çifte kupayla kapatan 41 yaşındaki teknik direktör, sezonun bitmesinin ardından görevinden ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Albert Riera'nın geleceği konusundaki belirsizlik devam ederken bomba bir iddia ortaya atıldı. İspanyol teknik direktörün Olimpija Ljubljana'daki görevinin ardından Süper Lig ekibinin başına geçeceği öne sürüldü. İşte detaylar...

G.SARAY'DA 2 YIL YARDIMCI ANTRENÖRLÜK YAPTI

Profesyoenl futbol kariyerini 2016-2017 sezonunda noktalayan Albert Riera, 2020-2021 sezonunda Galatasaray'da yardımcı antrenör olarak göreve başladı. Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim'in yardımcılığını üstlenen Albert Riera, Levent Şahin ve Domenec Torrent'in de ekibinde yer aldı.

Albert Riera geri dönüyor Çifte şampiyonluk sonrası takımından ayrılmıştı

Galatasaray'dan ayrılan Albert Riera daha sonra Slovenya Ligi ekiplerinden Olimpija Ljubljana ile anlaşma sağladı. 41 yaşındaki teknik direktör için düzenlenen basın toplantısı şoke etkisi yarattı. Olimpija Ljubljana taraftarları, Albert Riera'nın basın toplantısını basmış ve kulüp başkanını tehdit etmişti.

Haberin Devamı

ÇİFTE KUPAYLA VEDA

Albert Riera'nın Slovenya karnesi oldukça başarılı geçti. Slovenya Ligi'nde bitime 5 hafta kala şampiyonluğa ulaşan Olimpija Ljubljana, Slovenya Kupası'nı da müzesine götürdü. Olimpija Ljubljana'da sezonun bitmesinin ardından şoke eden bir karara imza atıldı. Olimpija Ljubljana Başkanı Adam Delius, Albert Riera'nın görevine son verdi.

Albert Riera geri dönüyor Çifte şampiyonluk sonrası takımından ayrılmıştı

ANTALYASPOR İDDİASI

Olimpija Ljubljana'dan ayrılan Albert Riera ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Fanatik'in haberine göre; Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Albert Riera'yı takımın başına getirmek için harekete geçti.

Nuri Şahin'in Başakşehir'e gitmesi beklenirken Akdeniz ekibinde kurmayların Olimpija Ljubljana'da görev yapan Albert Riera'yı gündemine aldığı belirtildi. Antalyaspor'da teknik direktör arayışlarının hız kazandığı vurgulandı.

Yazarlar