1.Lig Arda Turan fırtınası! Caner Erkin küllerinden doğdu

Arda Turan fırtınası! Caner Erkin küllerinden doğdu

23.09.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trendyol 1. Lig'de 6'ncı hafta maçında Ümraniyespor engeline takılmayan Eyüpspor'da Caner Erkin performansıyla hayran bıraktı. Arda Turan'ın takımında genç yıldızın performansı da dikkat çekti.

Arda Turan fırtınası Caner Erkin küllerinden doğdu

Eyüpspor, Trendyol 1. Lig'in 6'ncı haftasında Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakanın galibi 2-0'lık skorla ev sahibi ekip oldu. Arda Turan öğrencileri bu sonuçla birlikte Trendyol 1. Lig'de kayıpsız ilerleyişini sürdürdü.

Haberin Devamı

Eyüpspor'da Caner Erkin'in performansı dikkat çekerken, genç oyuncu da formuyla hayran bıraktı.

İNANILMAZ SEZON BAŞLANGICI

Arda Turan'ın ilk teknik direktörlük deneyiminde geçtiğimiz sezon Süper Lig bileti alamayan Eyüpspor, 2023-2024 sezonuna fırtına gibi başladı. Eflatun-sarılı ekip, Trendyol 1. Lig'de sezona 6'da 6 yaparak girdi.

Eyüpspor bu süreçte oynadığı müsabakalarda kalesinde sadece 2 gol gördü. Eflatun-sarılılar rakip fileleri toplamda 16 kez havalandırdı. Arda Turan'ın öğrencileri, 2023-2024 sezonunda şu ana kadar oynadığı müsabakalarda şu sonuçları elde etti:

Ankara Keçiörengücü 0-1 Eyüpspor
Eyüpspor 2-0 Kocaelispor
Tuzlaspor 0-5 Eyüpspor
Eyüpspor 3-1 Giresunspor
Gençlerbirliği 1-3 Eyüpspor
Eyüpspor 2-0 Ümraniyespor

Haberin Devamı

Arda Turan fırtınası Caner Erkin küllerinden doğdu

AHMED KUTUCU ÇOK FORMDA

Rams Başakşehir'de kadroda düşünülmeyen Ahmed Kutucu, sezon başında Eyüpspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Genç futbolcu, eflatun-sarılı formayla inanılmaz bir form grafiği yakaladı. Ahmed Kutucu, Eyüpspor formasıyla 6 resmi maçın tamamında 90 dakika sahada kaldı.

23 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda rakip fileleri 5 kez havalandırma başarısı gösterdi. Genç futbolcu aynı zamanda takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi. Ahmed Kutucu'nun Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'da farklı pozisyonlarda forma giymesi de dikkat çekti. 23 yaşındaki hücumcu forvetin yanı sıra sağ kanat ve sol kanat pozisyonlarında da başarılı bir performans sergiledi.

Arda Turan fırtınası Caner Erkin küllerinden doğdu

CANER ERKİN'DEN TÜM MAÇLARDA SKOR KATKISI

Rams Başakşehir ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin de sezon başında Eyüpspor ile anlaşmaya vardı. 34 yaşındaki sol bek, Arda Turan yönetimindeki eflatun-sarılı ekipte gelir gelmez kaptanlık pazubendini koluna taktı.

Caner Erkin, Eyüpspor'un 6 maçlık galibiyet serisinde başrol oynadı. Tecrübeli oyuncu şu ana kadar sahaya çıktığı 6 mücadelede de skor katkısı verdi. Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'da daha sakin görüntüsüyle dikkat çeken Caner Erkin, sadece sezonun ilk haftasındaki Ankara Keçiörengücü maçında sarı kartla cezalandırıldı.

Arda Turan fırtınası Caner Erkin küllerinden doğdu

Caner Erkin bu sezon forma şansı bulduğu 6 müsabakada 4 gol ve 3 asistlik muhteşem bir performans sergiledi. Tecrübeli oyuncu şimdiden taraftarın gözdesi haline geldi.

Haberin Devamı