Fenerbahçe Arsenal'da Ferdi Kadıoğlu ısrarı! Mikel Arteta hayran kaldı

Arsenal'da Ferdi Kadıoğlu ısrarı! Mikel Arteta hayran kaldı

31.03.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'na Arsenal'ın ilgisinin gittikçe büyüdüğü belirtildi. Mikel Arteta'nın tecrübeli futbolcunun performansından hayran kaldığı aktarıldı.

Arsenalda Ferdi Kadıoğlu ısrarı Mikel Arteta hayran kaldı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu ile ilgili sıcak gelişmelerin yaşandığı öne sürüldü. Milan ve Napoli'nin de peşinde olduğu Ferdi Kadıoğlu için Arsenal'ın ısrarcı olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Football London'ın haberine göre; Arsenal'ın gelecek sezon için yapabileceği ilk transferin Ferdi Kadıoğlu olabileceği belirtildi. Mikel Arteta'nın her iki kanatta da bek olarak kullanılabilen Ferdi Kadıoğlu'nun performansına hayran olduğu aktarıldı.

Arsenal'ın yanı sıra Tottenham ve Liverpool'un da Ferdi Kadıoğlu'nun durumunu takip ettiği vurgulandı. 24 yaşındaki sol bek bu sezon Fenerbahçe'de 41 maça çıktı. Yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 4 asist üretti.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro. Fenerbahçe'nin 2018-2019 sezonunda 1 milyon 400 bin euro karşılığında kadrosuna kattığı Ferdi Kadıoğlu, NEC Nijmegen altyapısında yetişti.

Haberin Devamı

24 yaşındaki sol bek A Milli Futbol Takımı'nda 15 müsabakada süre aldı ve 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar